• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben erkenden menumu veriyim de site bozulur falan :KK70:
Sabah 11 15
3 yumurta 2 kasik yulaf unundan omlet yanına 1ck pekmez 1 kupa yesilcay
Ara
Yarım paket form bisküvi 2 ceviz
1kupa bitki çayı
Akşam 17 00
1 kase tarhana çorbası
4yk türlü
1 dil tbe,1 minik kase yoğurt
3lt su ictim şimdiye kadar
Akşam 7 bucuk gibi 1 kupa şekersiz kahve içerim filtre
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤

Daha aksam yemegini yemedim bu sopalari düşünüp yiyeyim 🙄🙄🙄🙄
t1434.gif

madamhd madamhd Sorun bende bende kimsede değil 😁 bu hafta tescillenir .
Bu hafta sena da bende katılmıyoruz bakalım sorun sende mi :confused:
madamhd madamhd güncele gel vardinmi istanbula :KK45:
Geldim geldim :confused: sabah 7de evden çıktım 14.30larda arkadaşım evindeydim 😒 daha önce otobüsle gelmemiştim buraya bu kadar süreceğini düşünmedim dedim bilsem buraya geleceğime trabzona giderdim:ukala:
Ümraniye ye beklerim 🤗
Ayy sağol canım 🥰 Yarın eminönüne falan geçeriz muhtemelen ama gezmeye :confused:

Aslında şöle yapabilirdin eşine yapacagı hındi but sayısına göre ayırabilirsin daha iyi olur kendine erken ye bence
Mesela geçen köfte yapmışım
Eşime kızartma yaptım kendime firina koydun 🥰🥰
Genelde öyle yapıyordum bende canım.. eşim bütün but almış parçalamak istemedim tek seferde pişince öyle şeyler daha lezzetli oluyor 🥰

Küçük kızımın orta derece de kayması varmış sağ gözünde sol gözünde çok hafif maalesef numarası yüksek gözlük yazdı şaşılık bölümünden randevu aldım takibi oradan olacakmış büyük kızımınsa çok düşükte olsa kayma varmış ona gözlük yazmadı takip istedi 😔
Merhabalar. Cok gecmis olsun. Benım kızımda da kayma var ayrıca nistagmusu var. Gözlük deneyelim dedi doktor. 4numara yazdı. Benim kızımın durumu karışık biraz beyninde bi zar yok. Ona baglı görme sorunu yaşayabilir demiştiler.Açtığım sorulara bakmak istersenz detaylı anlattm. Size yazılan gözlük numarası kac?

Kapuska yiyecegim ben banane
Sana neyse bana ne :D
Kendini affet dediniz , baris dediniz affwttim cannimmm kendimi o yine basaracak 1er 1er gidecek kilolar demi canimmmm kendim :sinirli:
Hi tuyo istiyorum ayni takima düşersek gorursun bu hafta 3 kilo alayim da 😂😂😂

9 da başlayacak
Takimda olup kilo almak mi :skandal: izne ayrilinca al kaptanim alacaksan :D
Migi beni geçsin diye aldı galiba 🙄🙄 benim ona verdigim gaz faydası olmadı 🤣🤣🤣
Bende ters piskoloji hic ise yaramaz ki :(
Menu yazacağım 1 saate korkuyorum :KK17::KK17::KK17::KK17:
Yuhhh biz yeterince yedik ya hani bu sabah tartilip baslamistik kaptanim

Sana neyse bana ne :KK70:

Kendini affet dediniz , baris dediniz affwttim cannimmm kendimi o yine basaracak 1er 1er gidecek kilolar demi canimmmm kendim :sinirli:

Takimda olup kilo almak mi :skandal: izne ayrilinca al kaptanim alacaksan :KK70:

Bende ters piskoloji hic ise yaramaz ki :KK43:

Yuhhh biz yeterince yedik ya hani bu sabah tartilip baslamistik kaptanim
🤣🤣🤣kiz sen delisin

Menüm
Kahvaltı saat 12:00 - 2 hş yumurta, 1 domayes, 1.5 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak yeşil çay
Akşam saat 5 :00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 1 kase tonbalıklı salata, 4 yk yoğurt.

Su 3 litre

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Back
X