- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Bende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmisBende yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmisBende yok![]()
Efsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalımBende de yok alacagim bileklik 279 lira olmus 2 gunde 30 lira zam gelmis![]()
Xiaomi 5 geçen gun 220ydi hepsi burada ertesi gun 300 olmus keşke alsaydimEfsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalım![]()
Eline sağlık kaptınn.19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım aypare ackerman
fittanne
Gurbettt42
@sardunya1038 @Aijoo @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim @sulisim @60kiloyum @Migim madamhd
@Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
@Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel S Suheda_00
Hayatları yalan. Efsane yalanlar var başka efsane yok.Efsane cuma varmış Hepsiburada yarın bak bakalım![]()
Kaptın kaçtın gibi biseymi buEline sağlık kaptınn.![]()
Evet çok reklam yapıyorlar bugün açtım tvyiHayatları yalan. Efsane yalanlar var başka efsane yok.![]()
Afiyet olsun kolay gelsin canım.Selam kızlar :)
Sabah 12:00
1 yumurta iki tb ekmeği yedim sadece canım birşey istemedi
14:30
Bir mandalina
Akşam 17:00
Kabak yemeği ve yogurt yedim
Bugün hareket edemedim bu yüzden çok acıkmadım menümde azdı. Sabahtan beri sarma sarıyorum oturduğum yerde![]()
Afiyet olsun canimSelam kızlar :)
Bir mandalina
Bugün hareket edemedim bu yüzden çok acıkmadım menümde azdı. Sabahtan beri sarma sarıyorum oturduğum yerde![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kolay gelsin canım.![]()
Teşekkür ederim cannAfiyet olsun canim![]()
Madam diyeti değil o aralıklı oruçHayır madamhd diyeti yapıyorum![]()
Çok şükür canım gerçekten “şükür” bahsedilmesi gereken zikri yapılması gereken bişey..Ne güzel demiş komşunuzinsan bazen elindekinin değerini kaybetmeden anlamıyor, bunlardan en önemlisi de sağlık o kadar sukretmemiz gereken şeyler var ki kendi adımıza ve sevdiklerimiz adına , sağlıklı uyandigimiz hergun bize bir nimet şükür sebebi olmalı
![]()
İnsallah canım yaSeni teşvik etsin güzel adimlar atarsın ve hedefine ulaşırsın inşallah canım![]()
Senden de bekliyoruz öyleyse canımBende yok![]()
Afiyet olsun canımSelam kızlar :)
Bir mandalina
Afiyet olsun canım25 Kasım menü
13:05
Yarım lavaş (ev yapımı)
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı süt reçeli
16:10
Mangolu ananaslı yeşil çay
17:20
Yarım lavaş (ev yapımı)
2 haşlanmış yumurta
4,5 kaşık yoğurt
Su 1,5 2 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
aypare ackerman
Bana gönderDün mercimek salatasini okadar cok yapmışimki bugunde bitmedi![]()