• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim💜 fasulye turşu yarına fazla çıkarmaz İnş kardeşim pilav istedi diye bende 2 kasik yedim ama inş fazla etkilemez 🤒

Afiyet olsun canimm💜
Canım pansiyonda nobetteydim mecbur bu menüyü yedim. İnşallah etkilemez çok yemedim zaten

Pikaçu bana gülmüyor ilginc
Kimseye gülmedim pek. Çabuk çabuk okudum. Bide aklım başka yerdeydi ne okuduğuma bilmedim açıkcası kafam dağılsın diye geldimm,🤭

Kimseye gülmedim pek. Çabuk çabuk okudum. Bide aklım başka yerdeydi ne okuduğuma bilmedim açıkcası kafam dağılsın diye geldimm,🤭
Bu açıkçası oluyor galiba 😂

Allah yardimcimiz olsun, esim diyor ki tüm cocuklar mi böyle sadece bizimkiler mi 🤭
Kizima bir haftadir cis ögretmeye calisiyoruz, geceleri bir agzimiza yapmadigi kaldi😆😆😆 yatak yorgan ustumuz cis hep😒 cise oturtunca da sinirlenip kiziyor bagiriyor hanimefendi 🤭🤭🤭😆

Kizima bir haftadir cis ögretmeye calisiyoruz, geceleri bir agzimiza yapmadigi kaldi😆😆😆 yatak yorgan ustumuz cis hep😒 cise oturtunca da sinirlenip kiziyor bagiriyor hanimefendi 🤭🤭🤭😆
Çok zor canım ama bezi çıkarınca takmayın diyirlar tekrar insan şaşırıyor Allah çabucak öğretmeyi nasip etsin bol sabır inşallah🤲🏻

Back
X