• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dunku menum

Kahvalti 10.00
Tereyaginda yumurta
Bir dilim peynir
Yedi zeytin
Yesillik
İki kasik tahin pekmez
Lavas

Ara trabzon hurmasi

Aksam 17.00
Firinda istavrit,hamsi (doyana kadar yedim)
Bol yesillik

Elma,mandalina

2.5 litre su yuruyus yapamadim.
Afiyet olsun canim ♥️

Elhan Elhan ablam yağmuru gönderdin buraya...şimdi burdada başladı atistirmaya
Bir yağıyor bir duruyor canım. Şimdi Muratpaşa' dayım güneş açtı yollar hep sel ama...hep biz mi ıslanak siz de nasipsiz kalmayın tatlım :KK68:

Zipzip- Zipzip- canım adımlar tamam. Daha yürürüm de ne de olsa üstü hesaplanmıyor bu kadar yollayayim dedim 😘😘

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-15-13-39-988_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2021-12-13-15-13-39-988_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
Canımcım tekrar tebrik ederim seni, aynen ikimiz de elimizden geleni yaptık. Takımdan kimse de bana kötü bir şey demedi o yüzden üzüntüm geçti. Destek olan herkese teşekkür ederim 🤩🤩🤩

Ya evet kişi seçmek zor herkes bebeğin gibi oluyor hahaha

@limonlutarcinlikek canım şimdilik hoşçakal, inşallah yine aynı takimda oluruz öbür haftalarda
@masal3487 hoşgeldin kırmızı takıma canım
Allah iyiligini versin:KK70::KK70::KK70: Kim kötü birşey diyecek :KK60:
Canım benim önemli olan eksi olmak. Sen geçen haftanın çok etkisinde kalmışsın 🤭

Allah iyiligini versin:KK70::KK70::KK70: Kim kötü birşey diyecek :KK60:
Canım benim önemli olan eksi olmak. Sen geçen haftanın çok etkisinde kalmışsın 🤭
Hahaha aynen ya, sanki kırmızı takım toplanıp Allah cezani versin defol diye taşlayacak gibi geldi🙈

Tabi şaka yapıyorum ama stres yaptım geçen haftadan etkilendim çok. Geçen hafta 2.6 kilo verdiğim için içten içe bu 3 gün çok eksiye düşmeyeceğimi tahmin ediyodum ama ikimiz de elimizden geleni yaptık, senin hakkındı sen kazandın tebrik ederim canım benim 😘😘😘😘😘

Back
X