Üşüttün mü canım ya sıcak tut kendiniHiç anlamadım canım birden mideme kramp girdi soğuk soğuk terlemeye başladım ara ara oluyordu safra taşı sıkıntım vardı ama hiç bu derece yasamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşüttün mü canım ya sıcak tut kendiniHiç anlamadım canım birden mideme kramp girdi soğuk soğuk terlemeye başladım ara ara oluyordu safra taşı sıkıntım vardı ama hiç bu derece yasamadim
Su saç kurutma olmasa napardim bilmemÜşüttün mü canım ya sıcak tut kendini
Kabuk tarcın çayı iç canım. Akşama protein salata gibi yersenBugun yedikce yedim ya
Miktar olarak cok degil ama karbonhidrat hep
Neden boyle oldu anlamadim yiyesim var hala![]()
Gecmis olsun canim daha sicak su torbasi almadin miSu saç kurutma olmasa napardim bilmem![]()
Su torbası yok mu canımSu saç kurutma olmasa napardim bilmem![]()
Ben de işe yaramiyor kiKızlar belki biliyorsunuzdur akşam geç saatlerde acikirsaniz dişlerinizi fırçalayın![]()
Kafana kodla hayır aç değilim diye işe yarar belkiBen de işe yaramiyor ki![]()
Guzel kilo vermissin tebrik ederim canimMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum. Bu hafta 1 kg 100 gram yağdan vermişim ama ödemim fazlaydı o yüzden 600 gram olarak yansımış tartıya. Tartılmayı yasakladı bana ama burda haftada 2 kere tartı olacakZipzip- @Filiz16 kaptanlarım pazartesi tartılmama imkanım var mı stres yapıyorsun bu da ödemi arttırıyor dedi
Karnabahar ve makarna var bizde afiyet olsun simdidenAkşama yoğurtlu çorba, nohut,taze fasülye,pirinç pilavı,salata ve aci biber turşusu var sizlerde ne var ne yok
Almadım kaptanım ya karşıma çıkmayınca hiç aklima gelmiyor özellikle onun için çıkmam lazım disariyaGecmis olsun canim daha sicak su torbasi almadin mi
Yok canım almadim halaSu torbası yok mu canım
Tavuklu arpa şehriye çorbası (eti çok, şehriyesi az) , zeytinyağlı pırasaAkşama yoğurtlu çorba, nohut,taze fasülye,pirinç pilavı,salata ve aci biber turşusu var sizlerde ne var ne yok
Yemeğim yok bu akşaam bu saaten sonra anca makarna çorba olur herhaldeAkşama yoğurtlu çorba, nohut,taze fasülye,pirinç pilavı,salata ve aci biber turşusu var sizlerde ne var ne yok
Ver kıs adresini göndereyim sana bi taneYok canım almadim hala
Vereyim gönder hayrınaVer kıs adresini göndereyim sana bi tane![]()
Ben de pirasa yapacağım daha saat 5 olmuşTavuklu arpa şehriye çorbası (eti çok, şehriyesi az) , zeytinyağlı pırasa
Yanında salata ya da söğüş
Oo kesin bulurum 100 yıl sonra geçer eline artıkVereyim gönder hayrınaÇekmeköy tasdelende bir 5 katlı bina
![]()
Benim almamdan önce geleceği kesin canimOo kesin bulurum 100 yıl sonra geçer eline artık![]()