- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.036
- 598
- 35
TamamdirCuma -pazartesi =fark
Bu sekilde tablo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamdirCuma -pazartesi =fark
Bu sekilde tablo
Olur ölceyimTamam canim sende ölç bakalim kimin daha kalin
Ama sen daha zayifsin boyun uzun![]()
57 diye hatırlıyorum sanki ama emin degilim yarın olcerim canim yuruyuse devam edecegimOlur ölceyim
55 altı ince oluyo bacakta 55 üstüyse yürüyüşe devam etmen lazim
ama 55 altiysa koruyabilirsin
Nöbet günü fırsat gününe dönüyor benim için de...adım atıyorum üzerine de para veriyorlarBen 5 bin adima ulastim okulda nobetci olmanin bir bu faydasini gordum.
Aksama da 2 market turu yaptim mi 10 bine ulasirim insallah![]()
55 olsa yeter57 diye hatırlıyorum sanki ama emin degilim yarın olcerim canim yuruyuse devam edecegim
Yillik hedefim 4 milyon adım![]()
Yorma kendini canim 8 bin yapsan bile yeterHiç kalkasim yok ya bugün anca 10bin atabilirim. Okul beni çok sarstı bugün.
canım beni sormuşsun, işsiz kaldım yine.. Evde de internet yok.. Salla kazandan 1 gb çıktı girdim kulübe. Nasılsınn
selamm biz de seniSelamlar kızlarr, hepinizi özlemle kucaklıyorumm![]()
Selam canim hoşgeldinSelamlar kızlarr, hepinizi özlemle kucaklıyorumm![]()
Aaa üzüldüm canim insallah gönlüne göre is bulursuncanım beni sormuşsun, işsiz kaldım yine.. Evde de internet yok.. Salla kazandan 1 gb çıktı girdim kulübe. Nasılsınn![]()
Hoşbuldum canım, çok teşekkürler amin.. sen napıyosun kaptanımi, iyi misin?Selam canim hoşgeldin
Aaa üzüldüm canim insallah gönlüne göre is bulursun![]()
Iyiyim canim ne olsun ayni devam ediyor degisik birsey yokHoşbuldum canım, çok teşekkürler amin.. sen napıyosun kaptanımi, iyi misin?
Yeniyikdan sonra sabit bile buyuk basariBugün Hala kilomu koruyorum
Masallah canim10bin tamam 5 bin kaldı
![]()
Yitikvşifayı rüyamda gördümve bugün başladımMasallah canim![]()
Bugun menunu bekliyoruz canimBugün ben de güzel konsantre oldum başladım diyete
Sabah da tartıldım 65.4 kg geldim bakalım cumaya ne olacak