Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Vallahi akşam fenalık geldi. Fen ödevi vardı çok uzun, onun aralarında inkılap yazılısı çalıştık. 1. inönü savaşı ile amonyak arasında gittiiim geldiiiimYapamadigin sorular olunca buraya at abla hep birlikte cozeriz![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Simdiki veliler ogrencilerden daha cok ders çalışıyor galiba ablaVallahi akşam fenalık geldi. Fen ödevi vardı çok uzun, onun aralarında inkılap yazılısı çalıştık. 1. inönü savaşı ile amonyak arasında gittiiim geldiiiim![]()
Hosgeldin canim. Azminden dolayi tebrik ederim. Burada nerden baksan 7 -8 ogretmen vardir. Ben de dahil.Katılım formu:
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
![]()
Günaydın canimHerkese günaydıngeçmişe gidip geliyorum yoksa içimde kalir
![]()
Kıyamam 5 te biraksaydin. Yorulmussundur.
Niye böyleler yaaa.Bizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyoSalı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Yaw gerçekten kimseye güvenmemek lazım.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dediBen yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki
![]()
Sagol kaptancimBende 10.000 ile bitirdim gunu
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Pazar menusundenn sonra 500 normal cumaya 58 ler3 düşersin
Afiyet olsun canim![]()
bile bile gelmiş adam yaaa çok sinir oldum şu an , bazısının kul hakkı vebal hiç bir şey bildikleri yok yaaaGerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.
Biz korona olmadık daha. Çocuklar okula gidiyo, okulda olanlar da oldu ama biz maskemizi hiç çıkarmıyoruz dikkat ediyoruz, olmadık. Ama böyle insanın gözüne de sokulmaz ki sinir oldum.
2 aşısı varmış bideo da ayrı. Baya kötü olmuş.
Sagol canimAynen lezzetli bir secenek simdiden afiyet olsun canim
Gerçekten öyle. Son 3 sene de öğrendiklerimi ben okulda öğrenmemiştim valla. Kültür mantarı gibiyimSimdiki veliler ogrencilerden daha cok ders çalışıyor galiba abla![]()
Maalesefbile bile gelmiş adam yaaa çok sinir oldum şu an , bazısının kul hakkı vebal hiç bir şey bildikleri yok yaaa
Niye böyleler yaaa.![]()
hoş geldin gülümKatılım formu:
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
![]()