Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir şunu diyen bir yazı 'Günaydin' görseli olabilir

Katılım formu:

ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım😅
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diye🤣 ve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum🥰
Hosgeldin canim. Azminden dolayi tebrik ederim. Burada nerden baksan 7 -8 ogretmen vardir. Ben de dahil.
Insallah hedefine hemen ulasirsin

Bizim sitenin görevlisi korona olmuş, akşam karısı anlatıyo🤦‍♀️ Salı günü şüphelenmiş çarşamba test yaptırmış. Perşembe öğlen pozitif çıkmış.
Yaw gerçekten kimseye güvenmemek lazım.
Perşembe öğlen adam bana geldi, çocuklarına cep bankacılıktan havale yaptırttı. Hastamısın geçmiş olsun dedim evet üşüttüm dedi😖Ben yine de maskem ile az geri durdum. Bu ne sorumsuzluktur yaaa. Bişey olur mu ki:işsiz:
Niye böyleler yaaa. 😔

Gerçekten insan sinir oluyo bari söyle uzak dur.
Biz korona olmadık daha. Çocuklar okula gidiyo, okulda olanlar da oldu ama biz maskemizi hiç çıkarmıyoruz dikkat ediyoruz, olmadık. Ama böyle insanın gözüne de sokulmaz ki sinir oldum.
2 aşısı varmış bide😖o da ayrı. Baya kötü olmuş.
bile bile gelmiş adam yaaa çok sinir oldum şu an , bazısının kul hakkı vebal hiç bir şey bildikleri yok yaaa

Simdiki veliler ogrencilerden daha cok ders çalışıyor galiba abla 🤭🤭
Gerçekten öyle. Son 3 sene de öğrendiklerimi ben okulda öğrenmemiştim valla. Kültür mantarı gibiyim:kahve:

Bu arada 5,5 saat yıkanan iççamaşırlarımız kar gibi olmuş. Bak hakkını yemiyim programın😂

Evet çok yayıştık ben spora geçiyorum. Elhan Elhan ım ortalarda yokken form tutmalıyım:KK49:

Katılım formu:

ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım😅
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diye🤣 ve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum🥰
hoş geldin gülüm :KK19:
50 kiloyu vermişsin maşallah 6 kiloyu da rahatça verirsin nasıl olsa ne yapman gerektiğini biliyorsun , sonra da hayırlısıyla bebiş de olur:)

Back
X