Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

😳eyvah eyvah inşallah size geçmemiştir canım. Tövbe estağfurullah bu nedir böyle. Bak boğazım ağrıyo🤦‍♀️

Geçmiş olsun canım 😔
Ben piskolojik acaba covidmiyime basladim bizim cocuklar dahil 2020 aralikta gecirmistik doktor cocuklarda tekrar etmeso cok nadir demisti . 2 hafta oncede 3. Dozu olduk esimle ama beynim evham yapiyor

valla sen gözünde büyütüyorsun
Al gitsin kız
Yarin sabah alacgaim canim 🤗
merhabalar kızlarrr

3 ocak menüsü

kahvaltı
1 yum omlet
peynir zeytin domt
1 dlm tbe

öğle
3 yk yulaflı meyveli sütlü lapa

akşam
çok az peynir ekmek

4 yk yulaflı 1 porsiyon meyveli sütlü lapa

su 1 lt
spor yok
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim 🥰
Olabilir valla sacimida kurutmamistim :KK43:
😔😔
teşekkür ederim😘 iyileşir ya antibiyotik surup da verdik. veteriner serum takar duruma göre mideye ilaç veririm dedi
Gecmis olsun canim :(

Hoş buldum canım😍 Baktım kilolar 1er 2şer tırmanıyor hemen bastım frene yani inşallah bugün itibariyle basacağım her gün bugün son yarın daha iyi besleneceğim diyorum ama bakalım🤭🤭

Hoş buldum canım💗

Hoş buldum canım ilk sayfadaki formu paylaşmam gerekiyor mu🥰
Hoşgeldin cnm

Ben de korona olmadım. Kimseyi öpmüyorum sarılmiyorum bir kaç kez korona şüphesi oluştu evden çıkmadım hemen karantina uyguladım test sonucuna kadar. Çünkü benim yüzümden birine zarar gelirse ben buna dayanamam. Ve bunu çoğu insan anlamıyor. Benim bu kadar titiz olmam garip geliyor. Ama inan öyle değil. Ben daha geçen çok sevdiğim bir insana alkollü (bir kadeh içmiş) trafiğe çıktı diye neler söyledim.
Aynen cnm çok haklısın

Insallah kaptanim kilomu korumak icin elimden elgeleni yapiyorum
Bir ogun abarttiysam diger ogun ya da diger gun dengelemeye calisiyorum
Bir gun cok yediysem ertesi gun aksam hafif gecirip ac uyumata calisiyorum ertesi gjn istedigim kiloya geliyorum
Bende öyle yapıyorum elimden geldiğince

Rakip pert :KK70:

Gecmis olsun canim insallah ciddi degildir

Sagol abla daha iyiyim sukur

Olabilir valla sacimida kurutmamistim :KK43:

Sagol canim pisicik nasil

Anlamadim ki canim icten ice bir ates basiyor
Dikkat et kendine bu havalar mahvediyor birde.
Sinifta covid var :KK57: ama ne zqman oldular bilmiyoruz cocuga zaten test yapilmamis 1 haftadir gelmiyormus
İyice çoğaldı artık vakalar.

Back
X