Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rica ederim ne demek.
Bişey soracam bz sen,nle siyaset topiğinde filan çok yazıştık demi yanlış hatırlamıyorsam
Evet yazmıştık doğru hatırlıyorsun. Orada banlandim. Boş teneke sizden çok ses çıkarıyor dedim birine. Hatta beni cimere bimere şikayet etcekti. 😂😂😂😂

Selam canim iyiiym.sen nasılsin iyilesebildiniz mi
Cocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir de
Bende öksürük gecmiyor işte. Dun gece yine uykumdan uyandim bir kriz tuttu zor gecirdim. Ekmek attim agzima o saatte 😖😑

Evet yazmıştık doğru hatırlıyorsun. Orada banlandim. Boş teneke sizden çok ses çıkarıyor dedim birine. Hatta beni cimere bimere şikayet etcekti. 😂😂😂😂
Eskiden seçim zamani hem kime oy vereceksiniz diye mesaj atip soruyolar cevap verince de banliyolar 🙄
Hır.... vermicem demistim 😆

Cocuklar cok daha iyi sukurler olsun. Antibiyotikleri bitti takviyelere başladim. Allah ne verdiyse kara murverli tablet falan almis eşim. Balik yağı vitamin surubu vericem 2 günde bir de
Bende öksürük gecmiyor işte. Dun gece yine uykumdan uyandim bir kriz tuttu zor gecirdim. Ekmek attim agzima o saatte 😖😑
Bal tüket canım. Şifa olsun.

Bal,limonlu sıcak su yapiyorum cok iyi geliyor canim

Ihlamurun var mi varsa icine kus burnu atiyoruz oda öksürügu azaltiyo
Kekik cayi da azaltiiyo limonlu

Kesinlikle hocam kendilerini soyutluyorlar evrenden başka paralelde yaşıyorlar sanki..

Yudum du gördüğüm 144 di fiatı

Maşallahhh diyimmm :nazar:

Olsun arada olur böyle :KK200:

Bende ıspanak var onu hazırladım pişiyor şimdi,dündede makarna ve tavuk var.
Çok güzel afiyet olsun canım 🥰

Görüncede tahmin ettim aslında,iyi demişsin neydi o zamanlar demi şimdi çok sakin sular duruldu,se.em zamanı gene ekşınlar başlar orada bile kaç tane ceza aldım hatırlamıyorum bile.:KK53:

Gecmis olsun ablacim 😔😔
Sagolasin kuzum 💕💕💕
Kaporta eskidi sorun değil de beyin de error verince 26 yaş dememin bir numarası kalmadı gibi sanki :bicak:
Sen 27 olmadinmi cnm 🙄

Bu arada unutkanlık asrın hastaligi cnm

Ha ha Ben de geçen gün markete gittim arabayla. Alışveriş yaptım eve yürüyerek döndüm. :silah::KK70::KK70::KK70:
Benimkinin tersiymis
Bende yuruyerek gittigimde, araba var zannedip koca bi torba alisveris yapip elimde tasiyarak getirdiydim 😅
Gunaydin herkese :KK68:
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik :KK43:
Ikinizede gecmis olsun cnm 😔sende dikkat et, kötü olursan cocuklara kim bakicak 😐
sağ ol mefkuşum dün enfiye çekti hapşır hapşır içi dışına çıktı ama rahatladı sinüsleri boşalmış :)
bu gün çok daha iyi şükür
çok geçmiş olsun senin de belin tutulmuş , bu gün nasılsın , bel de hemen geçmiyor yaaa
Ohh şükür cnm sevindim

Gecmedi zaten cnm
Cumartesi en kotusuydu, o kadar degil ama belim kazık gibi
Hep sicak koyup duruyorum

Bendede hep vardı öksürük bir tarif buldum onunla yendim nerdeyse .
Mutlaska deneyin faydası oluyor..

Sagolasin kuzum 💕💕💕

Sen 27 olmadinmi cnm 🙄

Bu arada unutkanlık asrın hastaligi cnm

Benimkinin tersiymis
Bende yuruyerek gittigimde, araba var zannedip koca bi torba alisveris yapip elimde tasiyarak getirdiydim 😅

Ikinizede gecmis olsun cnm 😔sende dikkat et, kötü olursan cocuklara kim bakicak 😐

Ohh şükür cnm sevindim

Gecmedi zaten cnm
Cumartesi en kotusuydu, o kadar degil ama belim kazık gibi
Hep sicak koyup duruyorum
Merhaba zuhalcim...nisandan önce 27 demicim :KK51:daha dört ay var. :süslü:

Back
X