Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evdekilere basmiyorsun inşallah karbonhidratları :işsiz:
Yok hayatım ama bu sefer de gemide isyan çıkıyo:işsiz:
Evet biz gidince baya yandık. Bunaldım. Son güne doğru işi çözdük ama tabi küçük çocuk da olunca saat ayarlamak zor oldu biraz..

İlkokul numaram 738 di çok yakınmış 😅😅ben okulda nerdeyse full oturuyorum güncel adımım 1456. Birazdan cikicam eve yürüyerek gidecem 3000 adim da ordan gelir
Takılıyorum hayatım 😂
Yoo hava atmıyom sende yürü yetiş bana😜😜😆😆
Valla çocukları beklerken okulun çevresini turlamaya başladım. Sana yetişirim ümidiyle. Ama içtiğim sular tırmalıyor şu an . Bir köşede dua ediyorum şu an, eve yetişmek için.

merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım :KK12:
Bol şifalar olsun,kol ağrısı oluyor genelde parol varsa için bir tane.
Bizde salı günü 5.doz aşıyı olacağız bakalım,nereye kadar devam edecek böyle kobay gibi olduk.

Zipzip- Zipzip- kaptanim sayfanın bir onceki adını talep ediyorum🥰
Degiselim mi 🥰🥰
telefon bağlantı ayarlarını sıfırladım saati bağlantısı derken saat sıfırlandı adımlarımda gitti boşa:KK43:
Oldugu kadar atarsin zorlama kendini canim.❤
💕pazartesi menusu💕

➡️ 10.00 yumurta has. 1 siyah zeytin ,2 yesil zeytin ,2 dilim peynir,1 cay kasigi lor ,marul, 1 dilim ekmek
➡️15.00 tavuklu salata ayran
➡️18.45 1 sutlu kahve

su 1.75 lt
spor 30 dk leslie bos.

💕salı menusu💕

➡️ 10.00 koz domates kirmizi biber ustu kasar ,has yumurta salatasi ,3 zeytin, labneli meze cevizli dereotlu,3 dilim peynir ,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek
➡️18.00 et döner ekmeksiz porsiyon,marul ,domates salatalik
su 1.50 lt
30 dk leslie boosted

Zipzip- Zipzip-
@MaYa_MiLa
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ❤
merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım :KK12:
Sifa olsun inşallah canim ❤

Bol şifalar olsun,kol ağrısı oluyor genelde parol varsa için bir tane.
Bizde salı günü 5.doz aşıyı olacağız bakalım,nereye kadar devam edecek böyle kobay gibi olduk.
Teşekkür ederim parol içtim az önce sizede şifa olsun inşallah 5 dozda mı var bunun sonu neresi belli değil Allah sonumuzu hayretsin

Teşekkür ederim parol içtim az önce sizede şifa olsun inşallah 5 dozda mı var bunun sonu neresi belli değil Allah sonumuzu hayretsin
Hep parol diyorlae çünkü aşı sonrası.
Var 5.doz biz yaştan dolayı erken aşı olduğumuz için hak geldi bizede nerreye kadar buda çözüm değil yani.

Back
X