- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Geçmişte var mıydi okuyamadım kiOooo çok sular aktı o dediğinden beribenim gibi sana da günaydın tatlım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişte var mıydi okuyamadım kiOooo çok sular aktı o dediğinden beribenim gibi sana da günaydın tatlım
![]()
Bence kaptanKalsın ya başlık nevguzel olmuş.![]()
Hızır idi Yunus idi ..bir şeyler oldu ama ne olduğunu anlayamadık kuzuGeçmişte var mıydi okuyamadım kibazen yetişemiyorum
Çünkü en masum ağrı kesici parol abla hamilelikte bile kullaniliyorHep parol diyorlae çünkü aşı sonrası.
Var 5.doz biz yaştan dolayı erken aşı olduğumuz için hak geldi bizede nerreye kadar buda çözüm değil yani.
Ben pastelimle sesli sedali bir köşede didiseyim yeterKalsın ya başlık nevguzel olmuş.![]()
Guzel olmus. Insallah tamamlayabilirsin 40gunu. Super olursagol canım
Bı yitik şifa menü![]()
Metabolizma yavaslafi ama demekki sistem hala dayanikliSeninki daha süpermiş tatlım.![]()
Ben de ayniyim canim. Geceleri cok aclik hissediyorum. Gunduz yemesem pek aramiyirum yani.Bu saat oldu mu çok acıkıyorum kızlar hemen uyusam diyorum sabaha açlığım geçmiş uyanıyorum bi de kahvaltı saati gelmiş oluyor o haşlanmış yumurta bana ziyafet gibi geliyor
Allah sonumuzu hayretsinHep parol diyorlae çünkü aşı sonrası.
Var 5.doz biz yaştan dolayı erken aşı olduğumuz için hak geldi bizede nerreye kadar buda çözüm değil yani.
Cok şükürMetabolizma yavaslafi ama demekki sistem hala dayanikli![]()
8Kaç nisan heyecan bastı
Oğlum 1 Nisan mesela![]()
Cnm yemezsen zamanla bunyen istemiyecek alışkanlık bu sadece bence aç olduğun için değilBu saat oldu mu çok acıkıyorum kızlar hemen uyusam diyorum sabaha açlığım geçmiş uyanıyorum bi de kahvaltı saati gelmiş oluyor o haşlanmış yumurta bana ziyafet gibi geliyor
Bu yıl Ramazan' a denk geliyor doğum günümüz.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤