Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Süper bağladın süper 😍😍

Canım gercekten sebebini çözemiyorum. Sırf hastalıktan da olmaz yani mutlaka başka bir sebebi vardır ama bilemiyorum üzülüyorum. Tam diyorum evet bu sefer oluyor vay inceldim iyi gidiyorum derken kendi kendime nazar değdiriyorum adım atmıyorum yiyip duruyorum 😔😔

Evet iyi bağladım. Da Vinci sifresi mübarek. 😂😂😘
Çünkü beyin direniyor canım. Hayır eskisi devam et kim uğraşçak şimdi diyor. İnşallah azmin gelir. Cıpcıtır anne olursun. 😘

valla bugün gelen belirtiydi sadece. yarın başlar diyorum ama cumaya nasıl olurum bilmiyorum. başımı ağrıttı şimdiden. yarın umarım daha dikkatli yerim.

aynen canım bir de böyle gecikince 🤦‍♀️
Koskoca mavibtski.. kaptanı bol salatalı bol.sebzeli doyurucu ama kalorisi düşük bir menüyle gelir. 💪♥️

Eklentiler

• Screenshot_20220105-224934_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220105-224934_Samsung Health.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 19
Takim dışı moral vermek için yazmıştım canım :olamaz: bu hafta nedense bir yarış heyecanı yok içimde :KK14:
Valla ben de var. Seni geçeyim yeter. İkimiz de artı idik. Senden çok eksi geleceğim. Regli işimi bozmazsa. Hah hah hah haaaa Senden çok zayıfladım sonunda hah hah hah haaaaaa. Diyeceğim.
😂😂😂😂😂😂

Valla ben de var. Seni geçeyim yeter. İkimiz de artı idik. Senden çok eksi geleceğim. Regli işimi bozmazsa. Hah hah hah haaaa Senden çok zayıfladım sonunda hah hah hah haaaaaa. Diyeceğim.
😂😂😂😂😂😂
İyi geceler mesajımı siler gelirim bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Senin gazın bana yetmez ki pastelfit olsan belki biraz. :KK36::KK74:

Back
X