- 2 Ekim 2019
- 619
- 3.933
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel geçsin ameliyatı iyi haberlerini bekliyoruzAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.![]()
Herhalde oda tetikledi bir anda.Abla cok azaltmakta etkiliyor gerçekten
Ramazan ayinda bir hafta cikamadigim zaman oldu ki normalde sorun yasamam belkide kilo almama sebeplerim arasında bu var..
Sabah ekmegini 2 dilim olmazsa 1 dilim ye
Yemegi azaltma
Diyetisyenler bile az yenen yemegin kas kaybina sebep oldugunu söylüyorlar..
Yaa cordelia çok tatlısın gerçekten günümün güzel geçmesine sebepsinGünaydın kralicemiz uyandı Kar fotoğrafı da attı.![]()
Kuzucum inşallah başarılı geçerAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.![]()
Sağol canım.Kuzucum inşallah başarılı geçergeçmiş olsun yazamadım kusura bakma
![]()
Güle güle giy. Çıtır hatun.Yelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
1523 ile spora başlıyorum bakalım kaç olacak968 deyim daha![]()
Ben de kaç gün önce çıktım hatırlamıyorumSağlıklı haberlerini alalım anneciğinden bugün mü olacak ameliyatı.
Teşekkür ederim sağol
İyi demi kuzum bazen şaşırıyorum ne yesem diye yemekle pek aram yok ya ondan.
Dün 5.gün sonunda wc ile tanıştım,işin ilginci gaz yada şişlikte olmuyor bende. durdu resmen kilo tatilde sanki![]()
Hayatım boşver unut gitsin. Ama ders almayı unutma. Her insana moralini bozarsan sonra sana zor olur , hayatını yaşamaya bak.Canim ne diyeyim. Biliyorum haklısın da ne diyeyim. Ne desem bana yakışmıyor. Bir insana yakışmıyor. Ama onlar kendilerine yakıştırıyor.![]()
Sali paylaşmisti canim bakıyorum hemenNorth River salı sporun var mı canım?
Cestine cestGözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
❤❤Cestine cestbizim bura kapalı o yüzden senin gibi ışıl ışıl değilim
Limonlu çekene kadar ben ekledim
Eki Görüntüle 2982675
Bak hele endama bakCestine cestbizim bura kapalı o yüzden senin gibi ışıl ışıl değilim
Limonlu çekene kadar ben ekledim
Eki Görüntüle 2982675
3 gun olacak canimHaftasonu adım yarısı olmadığı için perşembe cuma devam mı yoksa 3 gün mü olacak
Neden ki canim regl mi oldunKarnım çok ağrıyoryarın tartıda artı gelmem inşallah
![]()