- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah şuan günlük 10 bin adım hedefim var. 5 gündür uyguluyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm. Sizle birlikte adıma başladım çok mutluyumBu hafta biraz daha dikkatli ilerlersin canim.![]()
Hic bisi izlemiyorum canim yaBu aralar izlediğiniz dizi/filmler var mi
Adim atmak gerçekten cok faydali canim bende onun ekmegini yiyorumİnşallah canım inşallah şuan günlük 10 bin adım hedefim var. 5 gündür uyguluyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm. Sizle birlikte adıma başladım çok mutluyum![]()
Ogleni gecistirmissin tatlim , 3 gong bildigimiz mi form olan mi . Afiyet olsunmerhaba hanımlar
5 ocak menü
kahvaltı
1 yum omlet
peyn zeyt domt 1 dlm tbe
öğle
1 muz
1 paket form büsküvi
1 adet züber lokma
1 küçük kurabiye
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
2 yk pırasa
3 yk fırın köfte patates
3 adet gong
su 1,5 lt
spor yok
Zipzip-
Geçenlerde Kore dizisi izledim canım bir tane daha vardı ama adını unuttum o da Kore dizisiydiBu aralar izlediğiniz dizi/filmler var mi
Ben kore dizisi izledigim icin onun disinda bir iki bolum yargiya baktik oda baydiBu aralar izlediğiniz dizi/filmler var mi
Gong un form olani yok ki canim o eti form diye geciyorOgleni gecistirmissin tatlim , 3 gong bildigimiz mi form olan mi . Afiyet olsun
Canım adımlarını bekliyorum.
Suan 4 guncel kore dizm var bir tanede gecmis bitirdim artik yemek yaparken bile anliyorum ne dedikleriniGeçenlerde Kore dizisi izledim canım bir tane daha vardı ama adını unuttum o da Kore dizisiydi
Iste gongdan sonra form olarak cikardi ya emin olmak istedimGong un form olani yok ki canim o eti form diye geciyor
Cay may yok elektrige zam geldi50 ziyaretci mi![]()
Gongdan önce vardi canim onlarIste gongdan sonra form olarak cikardi ya emin olmak istedim![]()
bizim evdeki de kızgınlık dönemine girmiş öyle diyor bizimkiler haftasonu eve gidince görürüm ses falan çıkarıyormus
zilli daha ufacik
Abin aile baglarini kurmak icin kediyi kullanacakabim kisirlastirmak istemiyo kız arkadaşının krdiisyle eş yapacakmış![]()
Unut revaniyi evren duysun sesiniyarını iple çekiyorum kızlarhem burda bildirim hem de diyetisyende randevum var. Ahh yarın sabah 61,8 gelsem ohh göbek atarım.. 30 günde 3,5 kilo vermiş olurum.
Tabi revanileri yemesem iyiydi. Kesin olurdu ozaman. neyse ben evrene mesaj yollayayım belki olur
![]()
Benim kız bana tercüme ediyor.bir ara aratirmistim özel ders aldırmak istedim ama bulamadım eskiden bende bunlar ne diyor diyip duruyordum biraz akılda kalıyorSuan 4 guncel kore dizm var bir tanede gecmis bitirdim artik yemek yaparken bile anliyorum ne dediklerini![]()
Canim 2 ye kadar bekle gelmezse 0 yapacak birsey yokCanım adımlarını bekliyorum.
su ara ben de yaHic bisi izlemiyorum canim ya![]()
Geçenlerde Kore dizisi izledim canım bir tane daha vardı ama adını unuttum o da Kore dizisiydi
hangisi kızlarBen kore dizisi izledigim icin onun disinda bir iki bolum yargiya baktik oda baydi
evet akıllıAbin aile baglarini kurmak icin kediyi kullanacak
Unut revaniyi evren duysun sesini
Şu anda ilk aklima gelen W harikaydı bencesu ara ben de ya
hangisi kızlar
evet akıllı![]()