- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Canım 0 da olsa 8.000 de olsa sonuç değişmiyor galipa. Az sonra bitiyor.Canim 2 ye kadar bekle gelmezse 0 yapacak birsey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 0 da olsa 8.000 de olsa sonuç değişmiyor galipa. Az sonra bitiyor.Canim 2 ye kadar bekle gelmezse 0 yapacak birsey yok
Ayyy squid game bende seyrettim ama hop oturup hop kalktım ikincisini merakle bekliyorum yinedeKore dizisi en son Squif Game ve Mine izledim güzeldi. Hele Mine zenginlik entrika off tam benlikti
Ben mi yanlis hatirliyorum ki. 2013 de Bize eti bolge sefi gongu getirdi numunelerle yaninda da redbulcu geldi ama isyerindeki bayanlarin hepsi hamile redbullari birakmadan gitti . Sonra pilasiyesi formlarini getirdi . Hatta o donem unlu bir diyetisyenin(Taylan kumeli) kizi ezgi vardi formlarla dolu bir detox listesiyle emzirirken zayifladi . Cok ayrinticiyimdir bakGongdan önce vardi canim onlar![]()
Sanirim degismez canim az cok tahmin ediyorum sonucuCanım 0 da olsa 8.000 de olsa sonuç değişmiyor galipa. Az sonra bitiyor.![]()
3.sezonu da cekeceklerAyyy squid game bende seyrettim ama hop oturup hop kalktım ikincisini merakle bekliyorum yinede
2003 den beri vardır canim ya cunku ben sattığımizi hatırlıyorum gong sonra ciktiBen mi yanlis hatirliyorum ki. 2013 de Bize eti bolge sefi gongu getirdi numunelerle yaninda da redbulcu geldi ama isyerindeki bayanlarin hepsi hamile redbullari birakmadan gitti . Sonra pilasiyesi formlarini getirdi . Hatta o donem unlu bir diyetisyenin(Taylan kumeli) kizi ezgi vardi formlarla dolu bir detox listesiyle emzirirken zayifladi . Cok ayrinticiyimdir bak
Dün ölçtüm zıpzıp diyince en kalın yerinden 55 cm çıktı.Teşekkür ederim canım
Hahahaha çok tatlısın göbeğim yok ama basenim var valla
Abla tek bacak ölç bakalım ben eve gidince tek ölçücem
Canım benim o senin güzelliğin
Ölçü aticam canım öyle karar verelim var mı yok mu :) teşekkür ederim canım
Canimmmm Allah'ım şifa versin çok iyi geçsin inşallah
Güle güle giy canım benim
Teşekkür ederim canım o senin güzel gören gözün
Ayyyy canım benim çok çok tatlısın
Sanirim degismez canim az cok tahmin ediyorum sonucu
22 şu anda50 ziyaretci mi![]()
Tamam canimAnkee spor yarısına almıyorum. Yeğenimi gelince tekrar bakar atarım canım.
Üstte 45 aşağıda 30 görünüyor abla22 şu anda
Şimdide üsttre 42 altta 20 ..Üstte 45 aşağıda 30 görünüyor abla![]()
Afiyet olsun ablacimKayısı çayı içiyorum..
Olabilir abla neden farklı cozemedik :)Şimdide üsttre 42 altta 20 ..
Robot flan olablir yukardaki
İfşa oldum hahahahaÜstte 45 aşağıda 30 görünüyor abla![]()
Now , we are breaking upsu ara ben de ya
hangisi kızlar
evet akıllı![]()
Olabilir 2003 de diyetle ve gidayla hicbir ilgim yoktu2003 den beri vardır canim ya cunku ben sattığımizi hatırlıyorum gong sonra cikti
Şu anda ilk aklima gelen W harikaydı bence
hepsini ss aldim kızlar teşekkür ederimNow , we are breaking up
Bad and crazy
Scholl 2021 (cerezlik )
Let me be your king
Gunceller bunlar
Nevertheless
Law school
Vincenzo
Doom at your ser.
My rommante is a gumiho
So I married the antifan