- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Kime benziyormus anlamadim:)Sergeni hyun bine çok benzemesi o yüzden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime benziyormus anlamadim:)Sergeni hyun bine çok benzemesi o yüzden![]()
Sadece Dexter izliyorum.Bu aralar izlediğiniz dizi/filmler var mi
Hyun canım. Bizim en büyük oğlan.Kime benziyormus anlamadim:)
Zip zipi emziren ve göğüsleri büyük bayanlar nasıl yapıyorlarOlabilir aslinda yaa gunluk 100 gibi rakamla baslayalim mi
100
150
200
Sekilinde ilerleriz
Tesekkur ederim canim,uc gun atesi vardi sonra atesi gecti su an sadece huzursuzlugu var,alt yan disi patlamis,bilemiyorum artik dis miydi baska bir sey miydi,doktora goturmedik,takip ediyoruz simdilikGeçmiş olsun canım. Simdi nasıl?
teşekkürler abla herkes yargı izle diyor ordaki cocuk da yakisikli bakMahkum
Yargi
Tavsiye ederim cnm, farkli konusu var
Kızıl sakallıbarbarosa çok benzettm eren yerine barbaros hayrettin paşa diyom ona
sergen buralıyms belki denk gelirim selam söylerim sendenBenim orda sergen favorim![]()
death note 25e kadar çok güzel sonra biraz temposu düşüyor. finali de güzel amaSadece Dexter izliyorum.Note death açtım yine yarım kaldı. Bir fırsat olmadı.
![]()
Sapol hocam ben daha yaşlıyım sendenİkimize maşallah canımteşekkür ederim
![]()
Bicok dizi yoktu zaten cnmYargıda 2 haftadir yok abla :))
Kaptanım cumartesi başlamak güzel olmaz mıNe zaman baslayalim bugun mu
Ruhların yaşı olmaz kiSapol hocam ben daha yaşlıyım senden![]()
çok doğruRuhların yaşı olmaz ki![]()
Camdaki kızda yok bugün yarında kırmızı oda vardı kesin oda yoktur..Bicok dizi yoktu zaten cnm
2 haftalik yılbaşı arasi vermisler
Hyun canım. Bizim en büyük oğlan.![]()
Sporcu sutyeni olabilir canimZip zipi emziren ve göğüsleri büyük bayanlar nasıl yapıyorlarBen zorlanıyorum
Gecmis olsun canimTesekkur ederim canim,uc gun atesi vardi sonra atesi gecti su an sadece huzursuzlugu var,alt yan disi patlamis,bilemiyorum artik dis miydi baska bir sey miydi,doktora goturmedik,takip ediyoruz simdilik
Aynen abla yilbasi diye ara verdilerBicok dizi yoktu zaten cnm
2 haftalik yılbaşı arasi vermisler
Kırmızı oda 21 ocakta cikacakmis ablaCamdaki kızda yok bugün yarında kırmızı oda vardı kesin oda yoktur..
Kesinlikle hocam öylede arada böyle hissetmek kötü herhaldeRuhların yaşı olmaz ki![]()
Biz baslayalim sende Cumartesi eslik etmeye baslarsin canimKaptanım cumartesi başlamak güzel olmaz mı![]()
Evet ya pıt pıt yazmak istiyorum ben deprolardaki msj arası bekleme süresi olmaması çok iyi keske normal üyelere de gelse o ozellik
Normal uyelere yeni ozellikler geliyor belki oda gelir canimprolardaki msj arası bekleme süresi olmaması çok iyi keske normal üyelere de gelse o ozellik