- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Eee ac kalacaksin yarin 70 i goreceksinAklımdaki o kiloya ulaşma cabası![]()
Sonra hafta sonu yiyeceksin tekrar kilo alacaksin
Ac kalmak dogru değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ac kalacaksin yarin 70 i goreceksinAklımdaki o kiloya ulaşma cabası![]()
Nasilsin canim ❤Oh sevindim büyük bir problem olmamasına, senden de Allah razı olsun bebeğimm![]()
Sütyen takZip zipi emziren ve göğüsleri büyük bayanlar nasıl yapıyorlarBen zorlanıyorum
Sakın yanlış yapıyorsun varya dengeli ye sadece.Aklımdaki o kiloya ulaşma cabası![]()
İy demi annen ameliyat bitti herhalde..Yok şükür. Kadın hastalıkları.Allah razı olsun.![]()
Açlık otumu içtin sende..Evet işte o zorladı![]()
Nolsun kaptanım, yıkılmadım ama ayakta da değilim. Sen nasılsınNasilsin canim ❤
Mandalina attım agzımaEee ac kalacaksin yarin 70 i goreceksin
Sonra hafta sonu yiyeceksin tekrar kilo alacaksin
Ac kalmak dogru değil ki
Sinamekili yeşilçay içtimSakın yanlış yapıyorsun varya dengeli ye sadece.
İy demi annen ameliyat bitti herhalde..
Açlık otumu içtin sende..
Kaç kilosun şu an migicimMandalina attım agzıma
Çok acım ne bilim
Akşama peynirli ispanaklı salata yaparım
Tam dayakliksin migi sonra pazartesi arti geldim diye aglayacaksinMandalina attım agzıma
Çok acım ne bilim
BenKim 100 kiloyken
Iyiyim bende canim ayni buralardayiz isteNolsun kaptanım, yıkılmadım ama ayakta da değilim. Sen nasılsın
![]()
Umarım olur canısı bazılarıda faydasını görmemiş deneyecem bakalımFaydasi olur insallah abla![]()
Öğlen yemedin demi..Mandalina attım agzıma
Çok acım ne bilim
Dediğim otta kara sinemekilli deniyormuş ..Sinamekili yeşilçay içtim
İyi olmana sevindim tatlım benim, kolay gelsinIyiyim bende canim ayni buralardayiz iste![]()
Sagol canim ❤❤İyi olmana sevindim tatlım benim, kolay gelsin![]()
Görüntülü konuştum şimdi. İyi şuan çok şükür.Sakın yanlış yapıyorsun varya dengeli ye sadece.
İy demi annen ameliyat bitti herhalde..
Açlık otumu içtin sende..
Çok sevindim iyi olmasına,yanında kimse varmı kalmak için..Görüntülü konuştum şimdi. İyi şuan çok şükür.Teşekkürler.
Yogurt kürü ve elma yedimUmarım olur canısı bazılarıda faydasını görmemiş deneyecem bakalım
Öğlen yemedin demi..
Dediğim otta kara sinemekilli deniyormuş ..
Çok şükür sevindim adınıza :) annenize selamGörüntülü konuştum şimdi. İyi şuan çok şükür.Teşekkürler.
Bede yapıyorum aynını yanlış yapıyoruz aslında,bugün dizlerim tutmadı dışarda yürürken zorlandım resmen.Yogurt kürü ve elma yedim