- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
A.s sağol canım.Çok şükür sevindim adınıza :) annenize selam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A.s sağol canım.Çok şükür sevindim adınıza :) annenize selam![]()
Bir kapi kapanir, diğer kapi insallah en kısa sürede açılır cnmNolsun kaptanım, yıkılmadım ama ayakta da değilim. Sen nasılsın
![]()
Yinede guzel adim atmissin canimBugün telefondaki uygulamam kendi kendine kapanıyor deli mi ne?
7800deyim
inşallah canım benim aminnBir kapi kapanir, diğer kapi insallah en kısa sürede açılır cnm![]()
tamamlarsin sen olsun5250 de kaldım![]()
Daha da çok atmıştım ama gözükmüyorYinede guzel adim atmissin canim![]()
29 misafir varelektrik zamlanmış misafirlere kahve veremeyiz bu kahve bizlere
![]()
ooo belki mekik squat da ekleriz ama onlar sabit kalır kalca karın çalışmış olur 50 mekik gibi gün içine yaya yayaTablo yapacağım yarın![]()
Olabilir canimooo belki mekik squat da ekleriz ama onlar sabit kalır kalca karın çalışmış olur 50 mekik gibi gün içine yaya yaya
Airbaglerimizi lütfen itinayla tutalımLeslienin icinde hoplarken ben gogusleri tutupta hopluyodum![]()
Süper bir adım olmuş tebrikler
Sporcu sütyenleri çok iyi hocam tutuyor hepAirbaglerimizi lütfen itinayla tutalım![]()
Benim airbagler kul yapımı, geçen sene estetik olmuştum. Ödüm patlıyor zıplamıyorum aslaAirbaglerimizi lütfen itinayla tutalım![]()