Gözün aydın bebeğimÇok şükür bebeğim. Annem ameliyat oldu. İyi geçti şükür. Bugünü atlatsin daha iyi olcam çok sağol.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın bebeğimÇok şükür bebeğim. Annem ameliyat oldu. İyi geçti şükür. Bugünü atlatsin daha iyi olcam çok sağol.![]()
Benimkiler de hasarlı kuzum ..
Ya hanımcim bayılıyorum bu sporcu sutyenlerine çok rahat hem sıkıyor hem çıkardıktan sonra kaşinmiyor vücut...Sporcu sütyenleri çok iyi hocam tutuyor hep
Tutmazsak nefes alamiyoruz zaten ablaAirbaglerimizi lütfen itinayla tutalım![]()
Ahaaa bol eksi görmüş birinin ruh haline benziyor mesaj
Bak seennnn ondan dün iç güzellik dedinBenimkiler de hasarlı kuzum ..o yüzden fazla sarsmamak lazım.. büyüyen kitleler vardı temizlendi. Tabi hazır açılmışken doktorum plastik cerrah olduğu için kuculttu diklestirdi. Su damlası yaptı
ziplarken çok dikkat etmek lazım...
Aynen hocam çok rahat giyimi balen derdide yok nasılsa misler gibi kullanıyorum .Ya hanımcim bayılıyorum bu sporcu sutyenlerine çok rahat hem sıkıyor hem çıkardıktan sonra kaşinmiyor vücut...
Favorimdir kendileri...
Hic nefese yardımci olanını gormemiştim . Seninkiler çok amaçlı o zamanTutmazsak nefes alamiyoruz zaten abla![]()
Yok bebeğim dün dediğim epilasyonduBak seennnn ondan dün iç güzellik dedin![]()
Onu anladım zaten neyse bariiiYok bebeğim dün dediğim epilasyondu![]()
İyice batırdım di miOnu anladım zaten neyse bariii![]()
Yooo gayet hayatımızda olan şeyler abla döverim ben Muhittiniİyice batırdım di miBizim sayfaya muhittinler gelmezse sıkıntı yok...
![]()
Muhittin abi duydun gördün di miYooo gayet hayatımızda olan şeyler abla döverim ben Muhittini![]()
Iyi aksamlar ablacim ❤Herkese iyi akşamlar yarına görüşürüz kaçtımm![]()
Allah yardımcın olsun canımNolsun kaptanım, yıkılmadım ama ayakta da değilim. Sen nasılsın
![]()
Teşekkürler canım.elektrik zamlanmış misafirlere kahve veremeyiz bu kahve bizlere
![]()
Canımın içi çok geçmiş olsunBenimkiler de hasarlı kuzum ..o yüzden fazla sarsmamak lazım.. büyüyen kitleler vardı temizlendi. Tabi hazır açılmışken doktorum plastik cerrah olduğu için kuculttu diklestirdi. Su damlası yaptı
ziplarken çok dikkat etmek lazım...
Teşekkür ederim bitanemCanımın içi çok geçmiş olsun