- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Amanin rakip geliyorr. Kalkip kossam mi mekik mi ceksem . En iyisi uyuyayim benBugun guzel eksi gordum kizimda gece uyursa degme keyfime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanin rakip geliyorr. Kalkip kossam mi mekik mi ceksem . En iyisi uyuyayim benBugun guzel eksi gordum kizimda gece uyursa degme keyfime![]()
Tesekkur ederimBu neeee bu adimsa benimki neemasallah
![]()
Menün ne kadar sade, güzel deryacimBugunku menum
10:00- 3 kuru kayisi, yagda 2 yumurta, salatalik, 1 dilim peynir
17:30- izgara karisik sebze, izgara balik.
Su:3lt
Spor:8000 adim
Zipzip- @60kiloyum
Bende göremedimHedef60kgolmak canim nasilsin? Pek denk gelemedik su siralar. Hersey yolundadir umarim.
Ne yaptin kahvecim, bitirdinmi işleriniTesekkur ederimKayıtlı olan bu aralarda çıkardım adım sayarimi
Hosgeldin NurancimAdiniz: Nuran
Yasiniz: 38
Boyunuz: 1.54
Kilonuz: Yarın aç karna tartılcam
Hedef kilonuz: 55
Medeni durumunuz: Evli
Mesleginiz: Ev hanimligi
Çocuk sayısı: 1
Kilo alma nedeniniz: Sakinlestirici ilac veya panik atak (tam bilmiyorum)
Saglik sorunu: tansiyon şeker düşüklüğü, kuruyemis alerjisi, bel ağrısı (acısı), diz ağrısı, kuyruk sokumu acısı, halsizlik (bende yok yok, keşke hic sormasaydınız).
Kilo vermeyi isteme nedeniniz: fiziksel görünüşe önem vermek, eski kıyafetlere girebilmek, sağlıklı dinç, enerjik olma isteği.
Zipzip-
Hosgeldin tatlimHellooooğğg bağyanlar
geçerken uğradım bi.
Nasılsınız??
Hoşgeldin canım.Adiniz: Nuran
Yasiniz: 38
Boyunuz: 1.54
Kilonuz: Yarın aç karna tartılcam
Hedef kilonuz: 55
Medeni durumunuz: Evli
Mesleginiz: Ev hanimligi
Çocuk sayısı: 1
Kilo alma nedeniniz: Sakinlestirici ilac veya panik atak (tam bilmiyorum)
Saglik sorunu: tansiyon şeker düşüklüğü, kuruyemis alerjisi, bel ağrısı (acısı), diz ağrısı, kuyruk sokumu acısı, halsizlik (bende yok yok, keşke hic sormasaydınız).
Kilo vermeyi isteme nedeniniz: fiziksel görünüşe önem vermek, eski kıyafetlere girebilmek, sağlıklı dinç, enerjik olma isteği.
Zipzip-
Biri kaçmaya çalışıyor, yakalayın.Canım sabah bir tartilayim olumlu sonuç alırsam takımlarla devam edeyim. Olumsuz olursa tek başıma bir şeyler yapmam lazım...şu an önümü göremiyorum...![]()
17Yelkenler foraaa bilmem kaçıncı etapta buluşma ümidiyle![]()
Memnun oldum efenim hos buldumHosgeldin NurancimZühal bende
Hosgeldin tatlim
Geçerken ugrama, hep gellllll![]()
Daha az yiycektim de işte şeker düşünce oluyo biraz karbonhidratAllah kabul etsin canım fena değil menun![]()
Hos buldum canımHoşgeldin canım.![]()
Hos buldum efenimhoşgeldin canım![]()
Hos buldum canimHoşgeldin canım![]()
Hos buldumHolgeldiniz