Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

teşekkür ederim canım
evet 2 hafta kaçamak yapınca 6 hafta geriden başlıyorsun demek ki :mad:
bazen tek bir kurabiyeyi bile yemiyorum
dün akşam pizza / pide yedi bizimkiler. e onlar pizza yerken ben eve gidince ıspanak yerim diyemiyorum, zira linç yerim.
ben küçük boy pizzamdan 2 adet avuç içi kadar pizza yedim mecburen
ve buna rağmen eşim ve kv ile gerginlik yaşadım
yok niye yemiyorsun öyle şey mi olur?
diyorum bakın yarın sabah tartılacağım, suratlar bir karış gergin bir yemek yiyoruz
sonra canı çekiyor kv nin , çayımızın yanına bir şeyimiz yok deyip duruyor. almayınca da beni mi buldunuz diyet yapacak diyor. mesela dün akşam ekler aldık ben yemedim diye yine bir gerginlik. yahu diyet bile yapmakta özgür değiliz:KK34::KK34: eşimle kızım evdeki pasta börek vs vs ler yüzünden 2 aydır diyeti bozdular. diyetisyen randevumuzu 2. bir emre kadar komple iptal ettik. ben de e tabi ki eve alınan onca k.hidratın ucundan kıyısından bak bozulmayın yiyorum diyebilmek için bir dilim bir dilim götürünce bile haftalarca geriye gitmiş oldum. bu sabah sinirlendim bak veremiyorum böyle yapınca diye alttan alttan mesaj vereyim dedim. kv 40 yaşından sonra zor verilir kilo diyor. yani suç metabolizmamın suçu benim değil.
neyse işte
Ay ne cins insanlar var oğluyla evlendin diye her şeye karışacak sanki haspam

Canım ilk yolladığım masterfit yarışması için. O yarışmada 8000 adım üzeri sayılmıyor. İkinci yolladıgimsa bireysel spor yarışması orada bütün adımlar sayılıyor bütün sporlar.
anladım canım eline emeğine sağlık :KK74:
Çok sevindim iyi olmana. ♥️
teşekkür ederim :KK74:
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim 😍😍
MasterFite ekliyorum canim
teşekkür ederim ekle canım :KK74:
Harika eksi ❤️ tebrik ederim 🥰

6 ocak menüsü

kahvaltı
1 yum omlet peyn zeyt domt
1 dlm tbe

öğle
2 yk yulafla yapılmış elmalı incirli fındıklı sütlü lapa

3 adet form busküvi

akşam
2 dilim avuç içi kadar pizza :işsiz:
yarım tuzlu kurabiye ayran

su 1.5 lt
spor yok

Zipzip- Zipzip-
afiyet olsun 🥰

teşekkür ederim canım
evet 2 hafta kaçamak yapınca 6 hafta geriden başlıyorsun demek ki :mad:
bazen tek bir kurabiyeyi bile yemiyorum
dün akşam pizza / pide yedi bizimkiler. e onlar pizza yerken ben eve gidince ıspanak yerim diyemiyorum, zira linç yerim.
ben küçük boy pizzamdan 2 adet avuç içi kadar pizza yedim mecburen
ve buna rağmen eşim ve kv ile gerginlik yaşadım
yok niye yemiyorsun öyle şey mi olur?
diyorum bakın yarın sabah tartılacağım, suratlar bir karış gergin bir yemek yiyoruz
sonra canı çekiyor kv nin , çayımızın yanına bir şeyimiz yok deyip duruyor. almayınca da beni mi buldunuz diyet yapacak diyor. mesela dün akşam ekler aldık ben yemedim diye yine bir gerginlik. yahu diyet bile yapmakta özgür değiliz:KK34::KK34: eşimle kızım evdeki pasta börek vs vs ler yüzünden 2 aydır diyeti bozdular. diyetisyen randevumuzu 2. bir emre kadar komple iptal ettik. ben de e tabi ki eve alınan onca k.hidratın ucundan kıyısından bak bozulmayın yiyorum diyebilmek için bir dilim bir dilim götürünce bile haftalarca geriye gitmiş oldum. bu sabah sinirlendim bak veremiyorum böyle yapınca diye alttan alttan mesaj vereyim dedim. kv 40 yaşından sonra zor verilir kilo diyor. yani suç metabolizmamın suçu benim değil.
neyse işte
Ah canım bende geçen gün mantar çorbası içtim diye kaynanam söylenip durdu
Dedi ki aç kaldı bu mantı bile yemedi
Diyette oldugumu biliyor
Kırılıyor
Eşimde ayıp oluyor çagiriyorlar yemiyorsun diyor
Evet diyetimi bozmak zorunda degilim
Kulak asma he deyip geç
Kilo verince çekemiyor herkes aynı
Yeter diyor
Ama şu ki bence alınma nasıl uyguluyorsan onu yap
Ben neden kilo veremedigimi biliyorum
Herşeyi dinleyerek dedikleri yaparak kilo veremedim
Ve seni gayet iyi anlıyorum .

Kızlar bu hafta ikili rekabet belirlemek istiyorum katılmak isteyen rakibini seçip beni etiketlesin siz secmezseniz ben belirleyeceğim mecburen bilgilerinize arz ederim.
fesang fesang ben seni seçtim. ♥️
kilo bildirimlerine baktım bana kim yakın diye aypare ackerman aypare ackerman varmış. amanınnn dedim bu beni çiğ çiğ yer :bicak::bicak:

Back
X