- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Heheeeh ben kaptım kiiii
Aynen bindik Bi alameteeeMasalla rakip olmustu![]()
Kaptım canım. Aynı takimdayız bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheeeh ben kaptım kiiii
Aynen bindik Bi alameteeeMasalla rakip olmustu![]()
Kaptım canım. Aynı takimdayız bu arada
Gözün aydın mı desekBugün hap içmeme gerek kalmadı![]()
7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim
Geç kaldımHeheeeh ben kaptım kiiii
Aynen bindik Bi alameteee
Kaptım canım. Aynı takimdayız bu arada![]()
Çok güzel canım.. inşallah haftasonunu güzel geçirelim.7 ocak menü
Sabah diyet milkshake (icinde whey olan)
Öğlen 2 tost 1/2 haşlanmış patates
Akşam diyet milkshake
Gün boyu 3 lt su ve yeşilçay
5000 de adım bugün günü olmadığı için resim atmadım
Zipzip-
Aomine Daiki
Amannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demiYanio adım değil baya büyümüş koskocaman adam olmuş
Sen karıştırıyosun , o benim. Büyük bir başarıyla 0 gr verdimAmannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demi![]()
Kac sayfa gecmis varmisBu kadar geçmiş yapılır mı? Hadi iyi oynayalım. 1-2-3 tıp.![]()
Banene banane iki dakka gelmişim şuraya susamamBu kadar geçmiş yapılır mı? Hadi iyi oynayalım. 1-2-3 tıp.![]()
Gel sarılıp ağlayalım ortiSen karıştırıyosun , o benim. Büyük bir başarıyla 0 gr verdim![]()
Selam kizlaar , dun ilk vlogumuzu cektik. Icinde bol bol Varsova goruntuleri var. atlaya atlaya Varsova eski sehir merkezi (old town) goruntulerine gidebilirsiniz. Iyi seyirler
Hayirli aksamlar canim ❤Hayırli akşamlar kızlar nasılsınız benim üzerimden kamyon geçmiş gibi , çocuklar çok mutlu oldu güzel ve yorucu bir gün oldu
Aynen canım çocukları öyle görünce hastalık falan kalmıyorHayirli aksamlar canim ❤
Hastaydin yorucu olmustur canim cocuklarin mutlu olmasi cok guzel ❤❤❤❤
Sagol canimKız sen öğretmen misin?
Bunlar çok tatlı. 41 kere maşallah.![]()
hayırlı akşamlarHayırli akşamlar kızlar nasılsınız benim üzerimden kamyon geçmiş gibi , çocuklar çok mutlu oldu güzel ve yorucu bir gün oldu
Maşallah canım kilon zaten baya iyi. Bu aralıkta zor olur vermek.Amannn o adamın Bana gram faydası yok bu kadar yürüyorsun zayıfla işte demi![]()
TabikiiiiiiBen dimi![]()
Diyin valla ohhh :)))Gözün aydın mı desek![]()