- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Bizim burda da yagıyor geciken kıs geldi gibiSlm herkese burası yağışlı hava ev sanki akşam gibi böyle havalar ruhumu daraltıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda da yagıyor geciken kıs geldi gibiSlm herkese burası yağışlı hava ev sanki akşam gibi böyle havalar ruhumu daraltıyor![]()
Az önce aç karnına bir portakal yedim canım. Bugün yumurtanın yerine kilo aldırmayacak bir şeyler koyacağımÇok geçmiş olsun canım. Çorba iç. Normal diyet yap. Sebze yemeği ye. Portakal ye.canim kendine bak. 1 kilo eksisin en fazla sabit kalır.![]()
abla tabiki sen bilirsin ama vücudun yemeğe de ihtiyacı var sağlıklı beklenirsen almazsin ki zatenTeşekkür ederim bitanembunu samimiyetle söylediğine inanıyorum.
bir kilo eksi neyime yetmiyor canım
![]()
Allah korusun. tat koku alıyor musun?Evet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.![]()
Bebeğim Allah şifa versin.Kötüyüm demek yakışmıyormuş.İyiyim diyeyim iyi olayım.
Şimdi ilaç içtim. İnşallah biraz iyi gelir. Sağol canım.
![]()
ben de çok iyiyim. Başim döndü manzaradanBaya da tutmuş yine Eki Görüntüle 2986556
Ağzından yel alsın kuzumEvet bugün korona mi oldum diye düşünüyorum. Evde karantinaya aldım kendimi.![]()
Teşekkürler canım.
Ne sürüklüyon baklava de koşarak geliriz. Baklava sevmesek diyet sayfasında işimiz ne.baklava ikram edicem size![]()
Sigara içmeye inmedigim için adım da atamıyorumEgzersizlerim bitti yürüyüşe başladım![]()
Allah şifa versin canımGünaydılar
Teşekkürlerr
Benm kolda ağrı oldu dünden beri her aşıda oluyor bende.
Ben needem sigara içmiyorumSigara içmeye inmedigim için adım da atamıyorum![]()
Ne sürüklüyon baklava de koşarak geliriz. Baklava sevmesek diyet sayfasında işimiz ne.![]()
Çünkü ben senin yerine kendimi feda ediyorum.Ben needem sigara içmiyorum![]()