• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yürüyüş çantamda bulunur canım. Ani şeker dusmelerinde can kurtarıcı. Ara öğün olarak iyi. Bunun kırmızı renkli olanını yani bunu 👇 yiyorum.
Eki Görüntüle 2987007
Bunu denemedim canım ama alırım eminim bu da çok güzeldir
Her gün yersen olur 🙊☺️
Oleeeeeyyyyyy💃💃💃😜😜
Ben 27de zayif oldum, hayat işte 🙊😅
Son gülen iyi güler 🤭🤭🤭 sana helal olsun
Boyumu dogru bir şekilde nerde ölçtürebilirim. Cocuklarin ebesine gitsem güler mi bana 😅
Sağlık ocağına gidebilirsin niye gülsünler hahahaha. Ben komşumda ölçtürmüştüm

Menücükcük

Sabah 10.00

Sandviç boy çavdar ekmeği arasına süzme peynir marul maydanoz acı biber ve hindi füme koydum. 3 teneffüste ara vere vere yedim

Akşam 16.00

Sucuklu 2 yumurtalı menemen
Büyük bir dilim Ezine
Bir dilim mercimek ekmeği
Bir kase maydanoz
Ve hayatımın yeni aşkı bitterli yulaf bar😍😍😍

Su yatana kadar 2.5 litre olur. Adımları gece atarım.

K KarlarKralicesi Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Maşallah canım çok güzel afiyet olsun 😍

Afiyet olsun canım.♥️

Valla bende ineğin, kuzunun, tavuğun heryerini her şekilde yerim 😂

Valla benim spor yapmama gerek yok. Azıcık yiyeyim hemen çıkar 🤣 iç karnım hiç yok

Seni gidi baklavacı :sinirli: ama böyle zamanlar oluyor. Hak veriyorum sana ama yeme 😂

Canım çok güzel. Adımlarada biraz daha destek verelim 👌🏻♥️

Sen bana sor birde :cry: cumadan beri tek bir kaçamak bile yapmadım ama bu sabah artıyı gördüm. Ve geçen ay her vakit kaçamakla geçmişti diyet ama çok güzel kilo verdim.Vücudum nasıl çalışıyor anlamadım.

Afiyet olsun canım.

:sinirli::sinirli:

Benimkilerde doğumdan önce çok güzeldi. En sevdiğim yerimdi. Ama şimdi en sevmediğim yeriö :KK42: ikinci çocuktan sonra bende yaptırmayı düşünüyorum.

Sprulinamı canım içtiğiniz. Yeşil bir toz.

🤣🤣 bende çok hayranım bu ay çocuk istedik oldu diyenlere

Tebrikler canım 👌🏻

Wuuu 😎

İnşallah canım görürsün.bende 61 in altını görmek istiyorum
Yok canım
Sprulina deyil
Aslında evde o da var akşam yemeği niyetine içeyim bari

Ben iki gündür anneme taktim kafayı. Kan sonuclari cok berbat 😢 şeker böbreği etkilemeye baslamis. Kalple de alakali bir degeri yuksek.. göze de gitmesini önermiş 😥 daha 52 yaşında. Hiç dikkat etmedi ki.. yillarca anlattik, doktorlar ayri biz ayri. Biraz kg ver biraz gayret et diye
Cook gecmis olsun canim :(
Canım arkadaşlarım 💗
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz 🥲
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için 💗
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim 🙏
Kaptanim cok teşekkür ediyorum cok sükür güzel gecti çok mutluyum ogretmen konuşmamı çok begendi☺️
Cok sevindim canim 🥰
Menücükcük

Sabah 10.00

Sandviç boy çavdar ekmeği arasına süzme peynir marul maydanoz acı biber ve hindi füme koydum. 3 teneffüste ara vere vere yedim

Akşam 16.00

Sucuklu 2 yumurtalı menemen
Büyük bir dilim Ezine
Bir dilim mercimek ekmeği
Bir kase maydanoz
Ve hayatımın yeni aşkı bitterli yulaf bar😍😍😍

Su yatana kadar 2.5 litre olur. Adımları gece atarım.

K KarlarKralicesi Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim♥️
Iyi aksamlar ♥️
12 Ocak
12.00 1 dilim tam buğday ekmeği ve 4 yemek kaşığı Mıhla, zeytin, peynir ve çay
18.00 4 yemek kaşığı tavuk tantuni, ayran ve 🥗,bir kase 🍓,3 litre su spor yok
Afiyet olsun canim ♥️
Hoşgeldin canım
Hosbuldum canim ♥️

Oleeeey her gün yiyelim. O dediğini henüz denemedim ama aklımda olsun canımcım

Ben 27 yaşıma kadar 46 kiloydum, insanlar igreniyordu resmen kollarımdan falan🙈 sonra hamile kaldım ve her şey tersine döndü emzirmede çok kilo aldım özellikle. 2 kere 56ya falan düştüm ama tekrar çıktım🤦
Çok zayıfta iyi değil canım. Hani 47 lere tekrar düşmek istemem. Ne popo ve ne göğüs var.elbise giyiyorsun kaldırmıyorsun elbiseyi. 156 boyum 54-55 kilo çok iyi benim için

Back
X