• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menu

Sabah
1 pogaca
1 cay
(Erken gittik hastaneye mecbur oldu biraz)

Ogle
1 cig kofte durum ( tamamen benim hatam )

Aksam
Kabak ( sanki telafi edecek ya )

Dipnot : berbat bir menu
Afiyet olsun canim :(
Bu arada dun yogundu benim ici gecmis olsun sonuclar guzel cikar insallah

Çocuklar toparlandı sayılır canım da ben gribe döndüm 😅
Bizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu
Yok canım doktor günde 3 tane yazdı en kötü 2 tanesini içsin dedi. Bi kaç yudum anca içiyor

Afiyet olsunnn 😅
Genelde gunde 1 kahvaltiya yaziyorlarmis bakalim bize ne diyecekler
Annem evde bulunsun diye soguk alginligi ilaci almisti gecen hafta canim da elhan ablanin ictigi ile ayniymis
Gecen hastayım diyordum 1 tane içtim cok iyi geldide elhan ablayada iyi gelmiş
Sifa olsun canim
Afiyet olsun canim :KK43:
Bu arada dun yogundu benim ici gecmis olsun sonuclar guzel cikar insallah
Bi kismi cikti pek ic acici degil :( Cocuk endokrine sordu doktor arkadas hep birlikte degerlendirilecek beklemedeyim beklerken yemedeyim Allah beni napsin :(

Leslie2 hazır ol başlıyorum şimdi 30 dakika yokum :rolleyes:
😍😍
Bizde de oksuruk kaldi ne hastalikmis . Kizin kan testlwrinde viral cikti galiba bizde hafif capli domuz gribi olduk bi gece titreyerek uyumustum heryerim agriyordu

Genelde gunde 1 kahvaltiya yaziyorlarmis bakalim bize ne diyecekler

Sifa olsun canim

Bi kismi cikti pek ic acici degil :KK43: Cocuk endokrine sordu doktor arkadas hep birlikte degerlendirilecek beklemedeyim beklerken yemedeyim Allah beni napsin :KK43:
Allah sifa versin canim🙏🙏
Erken tedaviye basliyorsun gec kalmadın olumlu tarafindan bak bence 🤗🤗🤗

Sarı takımdayım ama bu hafta pek dikkat etmedim bide regl olucam bi kaç gün içinde
Yarın 69,9 sabit gelsem iyi 🙈🥴 masterfit artık katılacagım ❤️💙
Yemek ici sari takimi sectin bu hafta :-)
Yitik sifada ac kaldin artıların olmasi normal
Saglikli ve dengeli beslen ,sporunu yap hedefine ulasirsin 🤗

Sabir tasi dene canim . Aktardan al cay tabagina 1ck kadarinin islat cikan yesilimtraknsuyu sur . Kokusuz rensiz ama emdikce berbat bir tat. Annecim sutler artik bozulmus iyyy filan deyince bir iki deneme sonrasi vazgciyor. Oglumu oyle kestim simdi 2 gun once ablam kizini bu yontemle kesti memeden .
Önce normal deneyeceğim canım. Baktım yapamıyorum aklımda bu ilk deneyeceğim şey olacak sağolasın ♥️

Günaydın.
İki gündür adimlari tamamlayamadim cok üzgünüm. Hic bir şeye yetisemiyorum. Herseyim yarim kaliyor 😔😭
Cordelia Cordelia

Salı günü 4769

Eklentiler

• Screenshot_20220113-000018.webp
    Screenshot_20220113-000018.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220113-102015.webp
    Screenshot_20220113-102015.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
Back
X