- 8 Eylül 2016
- 103.358
- 438.260
- 898
- 36
Tamam canim yaa seni kaçmadan yakalayim.diye hemen sordumEvet kaptancim. Ben hep sadece masterfit istiyorum. Duzelttim sonra kilomu ama sen cok hizlisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim yaa seni kaçmadan yakalayim.diye hemen sordumEvet kaptancim. Ben hep sadece masterfit istiyorum. Duzelttim sonra kilomu ama sen cok hizlisin![]()
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Geçen hafta 69 .8 di
Bugun 68.7
Günde 2 saat spor yap bal gibi giderBide spora başladım böyle giderse veririm degilmi
Cnm yılbaşı fazlası vardı onlar gitti bu kadar bende beklemiyordum birde yürümenin faydası ben yuruyemiyordum çünkü teşekkür ederim sizlere deGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim![]()
Dikkat edersen gider tabi kiBide spora başladım böyle giderse veririm degilmi
Cnm yılbaşı fazlası vardı onlar gitti bu kadar bende beklemiyordum birde yürümenin faydası ben yuruyemiyordum çünkü teşekkür ederim sizlere de![]()
Gule gule kullan ablaBu aradada saçımı boyadım.
Sihatler olsun abla güle güle kullanBu aradada saçımı boyadım.
Hangi renkBu aradada saçımı boyadım.
Degişik olmuşturBu aradada saçımı boyadım.
Edicem mecburum yaza fit girmem lazımDikkat edersen gider tabi ki
Gule gule kullan abla
Bende 3-4 yila boyamaya baslarim galiba![]()
Evet günde 1 buçuk saat yazıldım inşallah giderGünde 2 saat spor yap bal gibi gider![]()
Sarı yap platinDikkat edersen gider tabi ki
Gule gule kullan abla
Bende 3-4 yila boyamaya baslarim galiba![]()
Benim saclar beyazladikca o renge dogru ilerliyorum simdilik gerek yokSarı yap platin![]()
Bide dikkat et yediklerini o zaman giderEvet günde 1 buçuk saat yazıldım inşallah gider![]()
Ne güzel bende diplerin 5 cm uzadıBenim saclar beyazladikca o renge dogru ilerliyorum simdilik gerek yok![]()