Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben bugün öğle yemeğimi yedim yaa, dayanamadım.
sanırım bugün akşam sadece pırasa yiyeceğim zeytinyağlı ama 3 öğün olacak...
Bende tek öğün yapmayı düşündüm çünkü hiç iştahım yok bugün ama akşam eve gidince gözümün çok döneceğinden korktuğum için;

İlk öğün 13.45
1 tabak kapuska,
2 yk süzme yoğurt yedim.

Çpk güzel güle güle kullanın :KK200:

Tek öğün az değilmi kahvaltı yokmu hiç.
2 öğün yiyorum zaten, bazen öğleni geçirdiğimde tek öğün yapabiliyorum. Ama onu da dolu dolu yapıyorum, almam gereken kaloriyi tamamlıyorum. Sabah kahvaltı alışkanlığım hiç olamadı..

2 öğün yiyorum zaten, bazen öğleni geçirdiğimde tek öğün yapabiliyorum. Ama onu da dolu dolu yapıyorum, almam gereken kaloriyi tamamlıyorum. Sabah kahvaltı alışkanlığım hiç olamadı..
Sabah kahvaltısı günün en önemli olayıdır,en azından peynir yersiniz kalsiyum olaraktan.
Tek öğünde iyi dayanıyorsunuz demek ki,ben olsam yapamam o kahvaltı mutlaka vardır bizde.

Sabah kahvaltısı günün en önemli olayıdır,en azından peynir yersiniz kalsiyum olaraktan.
Tek öğünde iyi dayanıyorsunuz demek ki,ben olsam yapamam o kahvaltı mutlaka vardır bizde.
Bende üniversitede sabah kahve işine bir alıştım.. Memurluğa ilk başladığım zamanlar kahvaltı yapmaya başlamıştım, bütün ömrümü 55 kilo geçirip o dönemde bir kaç ay içinde 65 kiloya çıkmıştım :KK35: Anladım ki bana yaramıyor. Birde otofaji üstüne baya kafa yorduğum zamanlar oldu. İF yapanların ana fikri; 12 saatin üstünde kalori almadan geçen sürede yeni ve daha sağlıklı hücrelerin, vücudun hasarlı hücrelerini temizlediğini bildiğim için keyif veriyor sabah aç kalmak. Ben akşamları dayanamıyorum açlığa.

Bugün de güne böbrek ağrısı ile uyandım.ayakta uyuyorum resmen dışarısı buz gibi migdem bulanıyor gözlerim yanıyor yaşıyoruz işte:KK14::işsiz:
çok geçmiş olsun canım purinol granül taş/ kum dökmede iyi diye biliyorum
bir de brokolinin iyi geldiğini biliyorum
tabi ki illaki doktor takibindesindir o gerekeni söylemiştir ama yine de söyleyeyim dedim belki bir faydası olur

Back
X