Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yalan yaaa yemiyodur onlar🤣
Çocukların önceki okulunda blr veli arkadaş vardı. Kadın nasıl zayıf, yemin ediyorum onun yanında el bileklerimi bile saklıyodum. Bir insanın bebek kadar el bileği nasıl olur yaaa. Neyse:KK69:biz toplanıp sırayla birbirimize gitmeye başladık. Blr baktım ki hiçbirşey yemiyo gııı:KK57:öyle tabi zayıf olunur. Sevdiği şeylerden bir lokma alıp bırakıyo:KK51:
Vallaaa 🙄🙄 evet bi lokma zayıflatirmış demek biz nasıl yiyoruz löp löp 😫😫

Hasta değildim abla pzt gecesi saat 12 oğlum düşünce tüm modum da düştü ertesi gün aşıda yapıldı. Bende 2.dız aşımı oldum 2.doz bende yan etki yaptı. Halen tüm kaslarım sızlıyor. İlk aşıda hiçbir yan etki olmamıştı. Ama bu 2.si agır geldi bana şuan başımda ağrıyor üstelik sinüzitten mi yoksa aşıdan mı onuda bilmiyorum. 🤷‍♀️

çok yemek öğlen 5 te “bastırsın” diye doritosla çekirdek yedikten sonra 8de bir pizza yiyip kola içip ardından sufle yemektir arkadaşlar. sonra 10 da yine açlığını aynı atıştırmalıklarla bastırmaktır. 11 gibi cipsten de içiniz bayılır bi iki lokma çikolata 😂🤣😂🤣😱😱😱😱😱
Ayyy o benim işte
Ne güzel değil mi en sevdiğim yaşam tarzı
Zayıflayınca yine yicem🙈

Ayyy o benim işte
Ne güzel değil mi en sevdiğim yaşam tarzı
Zayıflayınca yine yicem🙈

ya irade olmuyor ki bizde
haftanın 1 günü yapsan hadi 2 günü yine bir şey olmayacak. yok bir başlayınca her gün yiyoz. elalem maydonozla detoks yapar ben rokayı ketçap mayanoze bula ye 😂😂😂
ay onu yapmadım ama eti cici bebeyi şekerle sütle yemişliğim çoktur, düşünün yani bebelere kilo aldırsın diye yenilen şey... bir de coco popslar yüzünden az kilo almadım. üzerinde ibare olmalı “3 kase yemeyin” diye 😂😂

ya irade olmuyor ki bizde
haftanın 1 günü yapsan hadi 2 günü yine bir şey olmayacak. yok bir başlayınca her gün yiyoz. elalem maydonozla detoks yapar ben rokayı ketçap mayanoze bula ye 😂😂😂
ay onu yapmadım ama eti cici bebeyi şekerle sütle yemişliğim çoktur, düşünün yani bebelere kilo aldırsın diye yenilen şey... bir de coco popslar yüzünden az kilo almadım. üzerinde ibare olmalı “3 kase yemeyin” diye 😂😂
Haaaa kendimi gördüm🤣🤣🤣 aynı bennn🤣🤣

Hasta değildim abla pzt gecesi saat 12 oğlum düşünce tüm modum da düştü ertesi gün aşıda yapıldı. Bende 2.dız aşımı oldum 2.doz bende yan etki yaptı. Halen tüm kaslarım sızlıyor. İlk aşıda hiçbir yan etki olmamıştı. Ama bu 2.si agır geldi bana şuan başımda ağrıyor üstelik sinüzitten mi yoksa aşıdan mı onuda bilmiyorum. 🤷‍♀️
Üst üste gelmiş hepsi. Çok geçmiş olsun canım. Oğlun nereden düştü? Durumu nasıl?
Allah şifa versin aşı bayağı yan etki yapmış. Biraz zaman geçsin sinüzitten mi aşıdan mi belli olur.

ya ben buraya katıldığım 3 hafta kilo verdim her haftada da hem de haftanın 2 günü akşamları deli gibi yediğim oldu. o zayıfım diyenler de arada derede bir yere gidince yiyor e tabi ki zayıf kalıyor.
ben buraya katılmadan önce başlamıştım kilo vermeye, mesela bi ufak dilim pizza yediğim oldu akşam ya da mantı yapmışlardı azcık yedim. onların her şeyi yiyorum dediği bu yani 🤣🤣🤣 ama biz biliyoruz ki çok yemek bu değil arkadaşlar 🤭
Tabiki herşeyi yiyiyorum derler ama porsiyon kontrolü yapıyolar. Biz napıyoruz utanmasam tabağı da yicem 😂
Yumurta tüm gündü tek besin ...:KK43:
Maydanoz detoks suyu tatlım benim. Her öğünü normal çeşidiyle yiyoruz. Lütfen ama :KK20:
Aşkım olsun ben yine de takılırım😁rakibimle uğraşmam lazım😍
Vallaaa 🙄🙄 evet bi lokma zayıflatirmış demek biz nasıl yiyoruz löp löp 😫😫
3 porsiyon yiyip bi de evdekilerin artıklarını yediğimi bilirim ben😖

Back
X