- 20 Mart 2008
- 141.942
- 213.870
- 1.423
- 60
Yumurtalı ekmek varya çok severim onu çabuk olur yapması ondan dedim yada tost filan yapabilirsin.10 dk icinde gelir hic bisey yapamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalı ekmek varya çok severim onu çabuk olur yapması ondan dedim yada tost filan yapabilirsin.10 dk icinde gelir hic bisey yapamam![]()
Kış mevsimi maalesef böyle iç karartıyorEv oyle karanlik ki. Kışi bundan da sevmiyorum artik icim kapandi
Kek yapamaz misin hızlıca yanina salata kısır falanOfff gorumcem geliyormuş, evde ikramlik hiçbir şey yok napcam ben şimdi. Bebekte uyuyor bakkalada gidemiyorum![]()
O gelirken getirsinOfff gorumcem geliyormuş, evde ikramlik hiçbir şey yok napcam ben şimdi. Bebekte uyuyor bakkalada gidemiyorum![]()
Getir, trendyol, a101 kapida ,migros bunlari kullanmiyorsan cayin yanina iki yumurta kir yabanci degil sonuctaOfff gorumcem geliyormuş, evde ikramlik hiçbir şey yok napcam ben şimdi. Bebekte uyuyor bakkalada gidemiyorum![]()
Çerez çıkar çayın yanına Canım, boşver ikramlığı10 dk icinde gelir hic bisey yapamam![]()
Nerelerdesin canım? Nasılsın?
Aynen cok yedimDun yediklerin bugun etkisini gostermis :)
Anaaa yediklerimde gozun mu var
Iui yaptin sekerimBen de şaka yaptım tatlıkuş
Kilomu gordugunde aglamaPil buldum tartildim
Pazartesi 57.2 kg.
Cuma (bugün) 56.9 kg.
Fark -300 gr.
Çok şükür, bi seyler iyiye gidiyo![]()
Cok sey yedim hic dur demedim kendimeEvet canım, takıl bana hayatını yaşa
Teşekkür ederim.Evet canım , çocuk böyle maalesef. Allah beterinden saklasın
Hayatım üzülme önüne bak. Ama bi düzen tuttur, bir hafta hiç yemeyip diğer hafta ne bulursan yeme. Gerçi ne yedin hatırlamıyorum. Bu güzelim kiloyu heba etme bitanem.
Kilo ne kadar nankör yaa. 1,3 kg vermek için yeri gelir 2-3 hafta uğraşırsın, yiyince 3-5 günde geri gelir.
Eritemiyorsan içine cekmegi öğren benim gibiNeyse bir zamanlar ibrenin en ucunda kırmızıya bile gelemedigim zamanlari hatirlayinca bu halime de şükür. O gobegi de sporla kucultebilirsem ne ala yoksaaaa![]()
Sanil olar oooo
Hayatım canın sıkkınsa yemekle avunuyor olabilirsin. Bende öyle oluyor. Sonra yedikçe vicdan azabıyla daha çok moralin bozulur ve yine yersin.Aynen cok yedim
Anaaa yediklerimde gozun mu vardogru diyosun 1 hafta boyunca hic durmadan yedim
Iui yaptin sekerim
Kilomu gordugunde aglama
Cok sey yedim hic dur demedim kendime
Hatta dur dedikce daha cok yedim
Neden boyke oldu
Ne guzel 58e inmistim
evde bisküvi varsa onu çıkar yada çikolata lokum gibi bişeyler yada sadece çay için diyetteyim de böyle habersiz çat kapı gelen umduğunu değil bulduğunu yer10 dk icinde gelir hic bisey yapamam![]()
Neyse normal olmuştur sorun yok.IQ O 2 hafta 50 puan düşüyor
kesinlikle
Yapma canım. Valla ben iki sohbete güleryüze fitim.10 dk icinde gelir hic bisey yapamam![]()
Bikmiyorum 9 dilim ekmek yemiş çok dedim emziriyorum dedi. Eksiyle geldi. Ben de kokluyorum ekmeği +1 kg garanti.Sanil olar oooo![]()
Kim o canımBikmiyorum 9 dilim ekmek yemiş çok dedim emziriyorum dedi. Eksiyle geldi. Ben de kokluyorum ekmeği +1 kg garanti.![]()