- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Ooo bu nasıl iddia. Peh.Tamam haftaya tanışırız o zaman döndüğüm de.. annem gelecek bu hafta unun yanında diyet yapamam bir deri bir kemik kaldın diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bu nasıl iddia. Peh.Tamam haftaya tanışırız o zaman döndüğüm de.. annem gelecek bu hafta unun yanında diyet yapamam bir deri bir kemik kaldın diyor![]()
Hedefim 50 ye dusmekti zaten haftaya gelip bunu yapacaktım İddaa işimi kolaylaştırırOoo bu nasıl iddia. Peh.![]()
Seni tanıyorum. Sence ne yapmaya çalışıyorum.Hedefim 50 ye dusmekti zaten haftaya gelip bunu yapacaktım İddaa işimi kolaylaştırır![]()
Yok bee işin şakası zaten,kendim almayı tercih ederim hep,bazı marketlerde fit olan ürünlerim vardır onlardan vazgeçmem.onu fark etmedim sanmaa
hangi markette en ucuz ürün ne, neyi nereden alayım hepsi kayıtlı sende kesin kesin
emekli olursam, görürsem o günleri ilk hedefim market master olmak
Yok bee işin şakası zaten,kendim almayı tercih ederim hep,bazı marketlerde fit olan ürünlerim vardır onlardan vazgeçmem.onu fark etmedim sanmaa
hangi markette en ucuz ürün ne, neyi nereden alayım hepsi kayıtlı sende kesin kesin
emekli olursam, görürsem o günleri ilk hedefim market master olmak
Keşke içime çekince kuculseEritemiyorsan içine cekmegi öğren benim gibi![]()
Ben bu hafta yokum canım. İyice iyileşeyim. Basım hala tam geçmedi.Sağ ol bitanemlisteye tam bakamadım senin durumu bilmiyorum.
İyi akşamlar. Mutlu hafta sonları canım.Ben kaçtım hanımlar iyi akşamlar musmutlu hafta sonlarınız olsun görüşürüz
![]()
Kırmızı kaptan ilk seni seçti.Ooo secimler yapilmis hayirli olsun. Hangi takima girdim ben bildirimde goremedim
Cok guldum buna abla yaDombili kuşum kaldı başka da yok ama
Üst tarafı benim alt tarafı böcüğün olsun benana![]()
Kirmizi takim canim ilk seni sectiOoo secimler yapilmis hayirli olsun. Hangi takima girdim ben bildirimde goremedim
Iyi aksamlar ablacimBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar musmutlu hafta sonlarınız olsun görüşürüz
![]()