Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun ki menüm
Sabah
Sahanda yumurta
Közlenmiş biber
Birer domates, salatalık
1 kase yoğurt

Ara
1 avuç kuru üzüm
1 fincan Türk kqhvesi

Akşam
1 tabak Sarmısaklı yoğurtlu makarna
1 adet domates
Biraz turşu
Az önce de 1 dilim kek
Bol bol su
🌸
Keşke yuruyebilseydin canım da masterfit te olsaydin

Keşke yuruyebilseydin canım da masterfit te olsaydin
Cnm uğurbocumm 😘az yürüdüpümde diğer arkadaslara göre baya strese giriyorum. Güne geç başlıyorum 11,12 gibi kalkıyoruz. Çocuklar ev işi yemek derken extra yürüyüş yapmaya inan zaman kalmıyor.bu hafta kırmızı takımın kaptanı sendin dimi?

Cnm uğurbocumm 😘az yürüdüpümde diğer arkadaslara göre baya strese giriyorum. Güne geç başlıyorum 11,12 gibi kalkıyoruz. Çocuklar ev işi yemek derken extra yürüyüş yapmaya inan zaman kalmıyor.bu hafta kırmızı takımın kaptanı sendin dimi?
Evet benim canım
Anlıyorum canım bende çocukla bebek arabasıyla biraz çıkıyorum kar yağınca 2 3 gün evde müzik açıp oynayıp odada atmıştım adımlarımı ama senin bebek daha küçük tüm gününü doldurur senin

Eki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
@pastel34
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
dolunaydagel dolunaydagel
@fesang
@KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü. 🥺 Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum. :KK73::KK73:
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
Oooo kaptanım 🥰♥️ harika bir hafta bizi bekliyor 🤗😘😘😘

Aç karna yarım saat egzersiz yaptım.
10.30 bir porsiyon kısır
13.30 2 dilim ekmek
19.25 portakal
20.00 2 dilim kabak tatlısı
Bütün gün 1.5 litre su
:olamaz:
Zipzip- Zipzip- Beth18 Beth18
Düzeltme: Aksam portakaldan önce ıspanak yemistim. Baska bi yere yazmayinca unutuyorum 🤦

Pastayi persembe kestiler ptesi guzel.eksi gormek istiyorum Elhan sultan kandiramazsin beni :confused:
IMG_20220121_215531.webp

Back
X