- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
He valla kız ajan mi yolladın bana haUcurtmaci baci ile kaleyi içten yikacayiiiiiz![]()
Keşke yuruyebilseydin canım da masterfit te olsaydinBugun ki menüm
Sabah
Sahanda yumurta
Közlenmiş biber
Birer domates, salatalık
1 kase yoğurt
Ara
1 avuç kuru üzüm
1 fincan Türk kqhvesi
Akşam
1 tabak Sarmısaklı yoğurtlu makarna
1 adet domates
Biraz turşu
Az önce de 1 dilim kek
Bol bol su
![]()
Cnm uğurbocummKeşke yuruyebilseydin canım da masterfit te olsaydin
Şenlik hafta içinde de devam etmeli benceBugun karne kutlmasi yaptik
Sabah (8:30)
1 yumurtadan mantarli omlet
30g tel peynir
Ogle(13:30)
1 hamburger
1 bardak icetea
Aksam(19:00)
1 trabzon hurmasi
10 finduk
Zipzip-
ugurbocuuu
Cordelia
Pastayi persembe kestiler ptesi guzel.eksi gormek istiyorum Elhan sultan kandiramazsin beniŞenlik hafta içinde de devam etmeli bence
Pasta kesilmeyen şenlik de ne bileyim
Canım afiyet olsun.![]()
Evet benim canımCnm uğurbocummaz yürüdüpümde diğer arkadaslara göre baya strese giriyorum. Güne geç başlıyorum 11,12 gibi kalkıyoruz. Çocuklar ev işi yemek derken extra yürüyüş yapmaya inan zaman kalmıyor.bu hafta kırmızı takımın kaptanı sendin dimi?
Oooo kaptanımEki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
@pastel34
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
dolunaydagel
@fesang
@KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü.Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum.
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
ben de diyorum ekmeksiz nasıl kahvaltı yaptı bu kızMenüme ekmeği yazmayı unutmuşum
Sabah kahvaltı da yarım pide yedim![]()
öğlen ki ekmekleri tek mi yedin canım? yanında birşey yok mu?Düzeltme: Aksam portakaldan önce ıspanak yemistim. Baska bi yere yazmayinca unutuyorum![]()
Tek, kuru kuruöğlen ki ekmekleri tek mi yedin canım? yanında birşey yok mu?