Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canım.selam kızlar
Saçımı uzun yıllar sonrası küt kestim bugün![]()
güle güle kullan canımselam kızlar
Biliyorum, sabırsızlanıyorumhaydi bakalım süpersin
7lilere gelince nicki değiştiricez biliyosun
Gule gule kullan canimselam kızlar
Günaydın canimgünaydın kızlarrr
bugün geç kalktım. kahvaltımı da geç yaptım. şimdi çayımı içiyorum. az sonra bir kahve alırım
karboyu fazla kaçırdığım günün ertesi baş ağrısı oluyor bende
Eki Görüntüle 2993500
Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önceKabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan.
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyortotoşumu kaşimam lazım.
![]()
Tüh ya ele verdik kendimizi çok uyanıksınızAklima gelmedi değil bu işin içinde bir çakallık olduğunu hissettim ama ispatlayamadim.Millet götürüyor ne bulursa sonra gelsin bin gramlar gitsin sekiz yüzler
![]()
Bizim burda da kar yagiyor ama cok degil arada yagmura dönüyorBen günaydın demedim herhalde hanımlar
Yoğun bir gün, bir yandan kar yağıyor
Sizin oralar nasıl![]()
Selam kizlar nasilsiniz ? Bugun kuzen gunu yaptilar evdeki sipa sayisinda artis var istekleri bitmiyoraksam gelirim yine
Sunu da suraya birakiyorum
Estağfurullah ne düşmanı abla, bugün de öyle yersem Kaptanım kalpten gider diye korkuyorumAllah düşmanın da benim gibi hayırlısını versin ne diyim![]()
seninle hemen hemen aynı kilo ve boydayızBiliyorum, sabırsızlanıyorum![]()
Burası kaplanırsa foto atarım, çok güzel oluyoBizim burda da kar yagiyor ama cok degil arada yagmura dönüyor
Gule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersinselam kızlar
Günaydın canikomBen günaydın demedim herhalde hanımlar
Yoğun bir gün, bir yandan kar yağıyor
Sizin oralar nasıl![]()
Yok kız bir goruneyim adama belki bana da kilo al zayıflama der![]()
Güle güle kullan canım.![]()
güle güle kullan canım![]()
teşekkür ederim ballarGule gule kullan canim
Günaydın canim![]()
teşekkür ederimGule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersin
Ben de 5 tane vitamin takviyesine başladım saçım icin gürleşsin diye önümüzdeki hafta bi arkadaş toplantısı var orda da uzun kalsın saçım hemen sonra keseceğim çok kısa olmasa da şöyle bi 4 parmak zaten kürek kemiğine ancak geliyor omzunda küt keseceğim vitaminlerin etkisini daha iyi gözlemlemek için
Yok kız kürek kemiği sutyen lastiği hizası oluyorteşekkür ederim ballar
teşekkür ederimözelden fotosunu atabilir misin neler kullanıyorsun? Bende döküldü diue kestim. kız kürek kemiği ne hey masallah be. kurek kemiği totonun oralar oluyo .
Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum1-2 yıldır hacamat istiyorum. nasip olmadı bir türlü.
aynen öyle. hem geçmiş, hem gelecek kaygısı, stres, herşeyden bunalma, yalnız hissetme vs. işe gidip geliyoruz o kadar. arkadaşlarla görüşemiyoruz. il dışına gidemedim pandemiden.
hahhahaha mezdekeyi bile unuttum. kolum kalkmıyor. öyle bir bezginlik var üzerimde. acilen toparlanmam lazım.
Mutlu hafta sonlari canimHerkese iyi haftasonlari
Evde olunca buraya daha az giriyorumokulda teneffüslerde bakıyordum
Olsun bakalım tatilin keyfini çıkaralim
Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum![]()
Güzel adımlar atalım kaotanımTamam canikom hoşgeldinAomine Daiki
Hallederiz hoşgeldin canım seni seçecektim tam kısmet zaten sen kalmışsın bana
![]()
Kaptanım sarı takımda sadece adım zorunluluğu vardı dimi
MasterFit Yarışması 19.Etap Kırmızı Takım 1 ugurbocuuu
Kırmızı Kaptan 60.3 2 @Busra 17 Kırmızı 70.9 3 @EppekArasi Kırmızı 75.35 4 60kiloyum
Kırmızı 85.8 5 YaparsinMinii
Kırmızı 86.8 6 Hallederiz
Kırmızı 87.0 7 @oya17 Kırmızı-Sarı 68.1 8 Aomine Daiki
Kırmızı-Sarı 60.8 Mavi Takım 1 @Elhan Mavi Kaptan 66.9 2 pastelfit
Mavi 66.9 3 @MaYa_MiLa Mavi 56.8 4 dolunaydagel
Mavi 84.05 5 @DeryaOnDiet Mavi 71.95 6 @fesang Mavi-Sarı 7 @KarlarKralicesi Mavi-Sarı 64,3 Yeşil Takım 1 @Mefkurem 109.5 2 @HanimKelesimiGetir 60.9 3 @gezegenfeza 75.5 4 @Emma3 56.9 5 @askrhpozitif 76.2 6 @limonlutarcinlikek 61.6 7 @Nefesimmmsin 65.5 8 @sara_28 96.0