Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydın kızlarrr 💕🙏🧿
bugün geç kalktım. kahvaltımı da geç yaptım. şimdi çayımı içiyorum. az sonra bir kahve alırım ☕
karboyu fazla kaçırdığım günün ertesi baş ağrısı oluyor bende 🤦‍♀️

sensingünaydın.webp

Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce :süslü:Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan. :ukala:
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor :KK57: totoşumu kaşimam lazım.:tokat:
😂😂😂Gülmekten vücudumda kalori kalmadı:rolleyes:

Selam kizlar nasilsiniz ? Bugun kuzen gunu yaptilar evdeki sipa sayisinda artis var istekleri bitmiyor :KK70: aksam gelirim yine :KK68:

Sunu da suraya birakiyorum 😍

Kuş kadar yersek kuş gibi oluruz yani😜:KK58:
Allah düşmanın da benim gibi hayırlısını versin ne diyim :deli::deli:
Estağfurullah ne düşmanı abla, bugün de öyle yersem Kaptanım kalpten gider diye korkuyorum 😂 Neyse ben bebemi uyutmusken azıcık yürüyem evin içinde 🏃🏻‍♀️

selam kızlar
Saçımı uzun yıllar sonrası küt kestim bugün 😀😀
Gule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersin
Ben de 5 tane vitamin takviyesine başladım saçım icin gürleşsin diye önümüzdeki hafta bi arkadaş toplantısı var orda da uzun kalsın saçım hemen sonra keseceğim çok kısa olmasa da şöyle bi 4 parmak zaten kürek kemiğine ancak geliyor omzunda küt keseceğim vitaminlerin etkisini daha iyi gözlemlemek için

Yok kız bir goruneyim adama belki bana da kilo al zayıflama der :süslü:

Güle güle kullan canım. ♥️😘

güle güle kullan canım 🥰😘

Gule gule kullan canim ♥️

Günaydın canim 🥰
teşekkür ederim ballar 🥰🥰🥰🥰
Gule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersin
Ben de 5 tane vitamin takviyesine başladım saçım icin gürleşsin diye önümüzdeki hafta bi arkadaş toplantısı var orda da uzun kalsın saçım hemen sonra keseceğim çok kısa olmasa da şöyle bi 4 parmak zaten kürek kemiğine ancak geliyor omzunda küt keseceğim vitaminlerin etkisini daha iyi gözlemlemek için
teşekkür ederim💜 özelden fotosunu atabilir misin neler kullanıyorsun? Bende döküldü diue kestim. kız kürek kemiği ne hey masallah be. kurek kemiği totonun oralar oluyo .

teşekkür ederim ballar 🥰🥰🥰🥰

teşekkür ederim💜 özelden fotosunu atabilir misin neler kullanıyorsun? Bende döküldü diue kestim. kız kürek kemiği ne hey masallah be. kurek kemiği totonun oralar oluyo .
Yok kız kürek kemiği sutyen lastiği hizası oluyor
Ben eczacıbaşının
Biyotin d vitamini magnezyum omega3 ve zinco tek tek olarak aldım multivitamin den daha güzel ölüyormuş etkisi tek tek kullanılan vitaminlerin

Herkese iyi haftasonlari 🥰🥰🥰
Evde olunca buraya daha az giriyorum 😄 okulda teneffüslerde bakıyordum 😂
Olsun bakalım tatilin keyfini çıkaralim 🙃

1-2 yıldır hacamat istiyorum. nasip olmadı bir türlü.

aynen öyle. hem geçmiş, hem gelecek kaygısı, stres, herşeyden bunalma, yalnız hissetme vs. işe gidip geliyoruz o kadar. arkadaşlarla görüşemiyoruz. il dışına gidemedim pandemiden.

hahhahaha mezdekeyi bile unuttum. kolum kalkmıyor. öyle bir bezginlik var üzerimde. acilen toparlanmam lazım.
Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum ❤️

MasterFit Yarışması 19.Etap
Kırmızı Takım
1 ugurbocuuu ugurbocuuu Kırmızı Kaptan60.3
2@Busra 17Kırmızı70.9
3@EppekArasiKırmızı75.35
4 60kiloyum 60kiloyum Kırmızı85.8
5 YaparsinMinii YaparsinMinii Kırmızı86.8
6 Hallederiz Hallederiz Kırmızı87.0
7@oya17Kırmızı-Sarı68.1
8 Aomine Daiki Aomine Daiki Kırmızı-Sarı60.8
Mavi Takım