Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı patlıcanın kırağı çalmaz sen endişelenme benim için şekerim.Sen bol sütlü şekerli bir nescafe iç neetcen acı filtre kahveyi başın döner halsizlik yapar beni dinle sen
Kim demiş aci patlıcan bizimAcı patlıcanın kırağı çalmaz sen endişelenme benim için şekerim.
Senin içtiğin milkshake h.......fe' mi canım?
Kızlar bu 1 kk peynir 3 kk peynir diye yazdığınız kisaltma ne kk yani ne oluyor kadınlar klübü mü yoksa22 ocak menum
11.00
3 kk peynir
Yarim sucuklu kasarli tava
Domates
1 tk kaymak
1 tk tahin pekmez
3 dilim ekmek
Ara
1 cikolatali gofret(evdekiler bitti artik yemicem)
1 bardak filtre kahve
18.30
1 tabak salata
1 kofte
1 yk bulgur pilavi
Yogurtclara
Hani başım dönmez öyle bir tek kahve içmekle ondan didim
Ahanda çıktı. Nasıl yakaladım nerdesin yemiyorsun inşallah.![]()
Dikkat ediyorumAhanda çıktı. Nasıl yakaladım nerdesin yemiyorsun inşallah.![]()
kelebek mutluKelebek eski ihtişamlı günlerine döndü
Bildiğin bütün yağları saç diplerine masaj yap. Ylang ylang, menekşe, susam yağı, Hindistan cevizi yağı vs...içten de çinko, magnezyum biotin verdin mi Rapunzel olursun inşallah.![]()
Yok kız arada 1 gün yapıyorum görmüyor musun menülerimi bugün sadece bu milkshake ile geçirmem gerekiyordu kendi hesabımca dayanamadım akşam a yemek yedimHani başım dönmez öyle bir tek kahve içmekle ondan didim
Hmmmm orantısız güç kullanmiyorsun inşallah milkshakeler falan![]()
kibrit kutusuKızlar bu 1 kk peynir 3 kk peynir diye yazdığınız kisaltma ne kk yani ne oluyor kadınlar klübü mü yoksa![]()
Yaa aydınlatma için teşekürler yeminle anlamıyordumkibrit kutusu![]()
Yaa aydınlatma için teşekürler yeminle anlamıyordum![]()
Sen yenisin galiba.Kızlar bu 1 kk peynir 3 kk peynir diye yazdığınız kisaltma ne kk yani ne oluyor kadınlar klübü mü yoksa![]()
Bak onu çözmüştüm hatta bazı arkadaşlar tbt ekmeği yazıyorSen yenisin galiba.Tbe tam buğday ekmeği
Afiyet olsun canim22 ocak menum
11.00
3 kk peynir
Yarim sucuklu kasarli tava
Domates
1 tk kaymak
1 tk tahin pekmez
3 dilim ekmek
Ara
1 cikolatali gofret(evdekiler bitti artik yemicem)
1 bardak filtre kahve
18.30
1 tabak salata
1 kofte
1 yk bulgur pilavi
Yogurtclara
Bak onu çözmüştüm hatta bazı arkadaşlar tbt ekmeği yazıyor![]()
benim de bir boy ölçümü yapmam lazım. şüphelendim şimdiBu benim kendimi 168 sanip 160 çikmam gibi![]()
özelden foto atar mısın?Bende cildiyenin verdiği kremi kullandım bir süre pek işe yaramadı. Sonra bir ilaç (krem) tavsiye ettiler, o baya iyi geldi. Eczanelerde Reçetesiz satılan bir krem, burdan söylemekte bir mahsur olur mu bilemedim.
Evet kadinlar kulubuKızlar bu 1 kk peynir 3 kk peynir diye yazdığınız kisaltma ne kk yani ne oluyor kadınlar klübü mü yoksa![]()
Thanks a lot :*Afiyet olsun canim![]()