- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Hatirliyorum o fotografiniEvet yaaaa geçen yıl bu zamanlar atmıştım karın üstüne kendimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirliyorum o fotografiniEvet yaaaa geçen yıl bu zamanlar atmıştım karın üstüne kendimi![]()
Ama dunku dogum gunu pastasi unlu sekerliydiUnsuz ve şekersizmiş baştan söyleseydin. Korkma ölçülü ye kuzum. Kahvenin yanında yiyebilirsin.![]()
Haklisin canim. Bugun de kizimin arkadasinin dogum gunu var. off yine pasta verirler. Gerci burda o kadar ince dilim veriyorlar ki adeta pastanin arkasi gozukuyir ama yine de sekerli tabiki kremali .Afiyet olsun. Bu özel günler canımızı yakacak. Yapacak bir şey yok. Saatine baktım da fena değil. Bol terlemeli bir spor olsa korkmam da ne bileyim işte. Bugün dikkat kuzum sen yine de.![]()
Sagol kaptancimAfiyet olsun kizlar![]()
Günaydın canimGünaydın can kızlar duyduğuma göre kârlı dağlar kar altında kalmış ben mersinin güzel havasına kaçtım
Günaydın ablacimGunaydinnn
Mutlu pazarlar
Bu sene biz kar görmiyecegiz heralde![]()
Afiyet olsun canim6.000 adımla eve döndüm ama bence çarpı 2 sayılmalı, 10 cm karda dizleri çeke çeke yürümek gerçekten çok zor olduşimdi kendime yaz konservesiyle koca bir tabak menemen yapıyorum.
İlk öğün 11.30 (anca pişer)
1 yumurta ile yapılmış 1 kazan menemen.![]()
Birazdan kızımı çıkaracağım, onun bahanesiyle yuvarlanacağım kesin.Debelen kız bir daha ne zaman bulursun.![]()
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun canim![]()
Günaydın canim mutlu pazarlar
Günaydın yeşiller kraliçesi.Günaydın can kızlar duyduğuma göre kârlı dağlar kar altında kalmış ben mersinin güzel havasına kaçtım
Günaydın. Yağar bence.Gunaydinnn
Mutlu pazarlar
Bu sene biz kar görmiyecegiz heralde![]()
Günaydın. Bugün nasılsın
Resim açılmadi.
Bana dokunuyor deyip reddet. Üst üste olmaz canım. Tadına bakmak dahi yasak sana. O ortamda beni hayal etHaklisin canim. Bugun de kizimin arkadasinin dogum gunu var. off yine pasta verirler. Gerci burda o kadar ince dilim veriyorlar ki adeta pastanin arkasi gozukuyir ama yine de sekerli tabiki kremali .