• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 💙
Bol eksili bir hafta olsun ama beni geçmeyecek şekilde olsun amin :dua::dua:
😂😂😂
Günaydın güzel bacilarim.
:KK60::KK68::KK68::KK68:
Sağlıklı besleneceğimiz musmutlu bir pazar günü geçirmeyi diliyorum.
:dua::dua::dua::dua:

Günaydın mutlu pazarlar :KK68::KK68:

Günaydin iyi pazarlar okul yok ama biz varmis gibi sabahin nurunda kalkiyoruz
Günaydın canim ♥️♥️

Yaa bende cok alismisim 6 dan sonra uyuyamiyorim bu aralar
Günaydın😍

Bana dokunuyor deyip reddet. Üst üste olmaz canım. Tadına bakmak dahi yasak sana. O ortamda beni hayal et :KK62::KK62:
Bugün menunde cıss yok ona göre .. :KK20:
Gazan mübarek olsun göreyim seni. Nefsine yenik düşmeyeceksin sana güveniyorum. :KK5:
Cook sagol kaptancim destegin icin. Haklisin. Tmm soz yemiycem bugun. Kalan cheesecakei de atayim olmadi buzluga bir cuma gunu cikarir yerim. Seker yok ama kuru meyveden galiba yedigim gun cok aclik hissetmistim.

Resim açılmadi. 😭
IMG_20220123_115506.webp

Eklentiler

• IMG_20220123_115435.webp
    IMG_20220123_115435.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 24
Cook sagol kaptancim destegin icin. Haklisin. Tmm soz yemiycem bugun. Kalan cheesecakei de atayim olmadi buzluga bir cuma gunu cikarir yerim. Seker yok ama kuru meyveden galiba yedigim gun cok aclik hissetmistim.
Bir haftan boşa gitmesin bitanem.
Tadını bilmediğin bir şey değil altı üstü şekerli, çok yoğun yağlı bir tat ..arkasından aciktirmasi da cabası . Midem rahatsız yiyemiyorum teşekkür ederim deyiver bitti gitti.... Cheesecake de yedin zaten bu kadar yeter. Cumaya eksin geldiğinde ödül yaparsın . Bugün temiz gelirsen kahramanım olacaksın . My heroooo :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back
X