• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi öğleler canlar💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.

Herkese iyi pazarlaaaarr 🤗🤗🤗🤗
Iyi pazarlar canim♥️
Bugün uyandığımda hic iyi değildim kollarım bacaklarım titredi birden dermansız kaldım
Açlık ve kan şekeri titremesi değildi kollarımın gücü kesildi sanırım çok hızlı kilo verdiğim için kaslarım yoruldu dedim magnezyum a başlamıştım zaten hemen aldim vitaminlerimi 10 15 dk ara ile hepsinden içtim ve kahvaltı yaptım diyeti bozmadım ama biraz daha meyve vs yemeye çalışacağım. Şimdi marketten kuru meyve alacağım en azından kuru meyve yiyeyim.
Yaa canim cok azalttin yediklerini dikkat et 😔😔😔

23 ocak menüsü

Sabah 8.30
2 dilim ekmek uzerine krem peynir
Nescafe

11.00
2 dilim serbetli tatli

14.30
5 6 fındık
3 kuru erik

17.30
1 tabak nohut yemeği
Salata yoğurt
1 dlm ekmek

Adimlarda hafta degismis aydan buldum resmi. 2658 adim

Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu

Eklentiler

• Screenshot_20220123-123811.webp
    Screenshot_20220123-123811.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın canim ♥️♥️

Yaa bende cok alismisim 6 dan sonra uyuyamiyorim bu aralar
Senin ki delilikten , benim ki bebelerden :D
Yağdı şükür hemen dışarı attık kendimizi. ♥️ Teşekkürler tatlım.

Günaydın canım. Teşekkürler.♥️♥️♥️ İki minnaki da apartmana aldım. Geceyi sıcak geçirsinler diye. ♥️🤩♥️🤩

Günaydın. ♥️🤩☃️☃️☃️

Afiyet olsun. Kar yollarım kargoyla. 🤣

Günaydın canım. 🤩♥️

🤩♥️Thank you. ♥️🤩 Gamsahamnida. 🧑‍🎄

Günaydın. ♥️🤩 Ben de 5 te uyudum. 9 da uyandım. ♥️
Buda ayri deli 5'e kadar ne yaptin spor mu yaptin :skandal:
Günaydın. ❄️🌨️❄️🌨️☃️☃️☃️☃️
joheun achimipnida :KK3::KK3::KK3:

Kullanıcılar

Cordişyaaaaaammmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Herkese günaydın 🥰
Gunaydinlar

Cook sagol kaptancim destegin icin. Haklisin. Tmm soz yemiycem bugun. Kalan cheesecakei de atayim olmadi buzluga bir cuma gunu cikarir yerim. Seker yok ama kuru meyveden galiba yedigim gun cok aclik hissetmistim.
Oo rakibem ben bunalimdayken sen 71 i gormussun tebrik ederim :KK68:

Bize niye günaydın yok. :KK11::KK11::KK11:
😁Oyyy oyy kıyamam🥰GÜNAYDIIIIIIN
Geçmişi yarım bıraktım ondan canım.
Hatta senin fotona bakacaktım o da kaldı.
Oğlan hasta, boğazını rahatlatmak için sürekli bişeyler yapıyorum. Şu ana kadar bence en etkilisi Nişastalı süt oldu, buraya yazayım da herkes görsün😍

Oğlan hasta, boğazını rahatlatmak için sürekli bişeyler yapıyorum. Şu ana kadar bence en etkilisi Nişastalı süt oldu, buraya yazayım da herkes görsün😍
Geçenlerde annem de bana birşey hazırladı bence denemeye değer . Benim boğazım baya rahatladı. Yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve üstüne su ile tamamla . Güzel bir içecek oluyor 🤗

Geçenlerde annem de bana birşey hazırladı bence denemeye değer . Benim boğazım baya rahatladı. Yarım çay bardağı pekmeze yarım limon sık ve üstüne su ile tamamla . Güzel bir içecek oluyor 🤗
Su sıcak su mu oda ısısında mı olacak

Geçmiş olsun canım. Dikkat et. 😔
Günaydın canım. Geçmiş olsun. 😘😔
Eki Görüntüle 2993955
Yine kar yağıyor çok şükür😍🌨️❄️
Rabbim her yere yağdırsın da bereketli bi sene geçirelim 🙏
Afiyet olsun. ♥️

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu kadar az yemeye bir de emzirmek eklenince vücut kendi değerlerini tüketiyor haliyle😔 Dikkat edin Kaptanım kendinize🙏💖

Back
X