• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar çok uzun yıllardan sonra ilk defa saçımı boyatmaya geldim. Oturacakmisim birkaç saat, Elhan Elhan umarım adımları tamamlarım☹️
Güle güle kullan bitanem. Geceye kadar vaktin var. Tamamlarsin inşallah. Seni mutlu heyecanlı görmek çok güzel. :KK60:
Seviyorum bu kızı ya :KK68::KK68:

dikkat et kendine. bende de bu ara acayip halsizlik var. dolunaya bağladım ama geçen gün birşey okudum o da kafama takıldı. midede, bağırsaklarda kurt olursa o da halsizlik yaparmış. olmazsa akşam çiğ kabak çekirdeği yiyeyim. denemek istiyorum 🤷‍♀️
Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme yoktur onun başka belirtileri de olur benim ki kas yorgunluğu akşamları bisey yemiyorum yatarken su icip çok ac yatıyorum ikindileyi spir yapıyorum gece de 3 4 kez çocuğu emziriyorum yordu beni ağır geldi hala halsizim kuru meyve yedim yeşilçay ile takviye kullanmaya başladım insallah kısa surede etki eder
Salı gününe de randevu aldım dahiliyeye gideceğim

dikkat et kendine. bende de bu ara acayip halsizlik var. dolunaya bağladım ama geçen gün birşey okudum o da kafama takıldı. midede, bağırsaklarda kurt olursa o da halsizlik yaparmış. olmazsa akşam çiğ kabak çekirdeği yiyeyim. denemek istiyorum 🤷‍♀️
Halsizlik kansizliga işaret olabilir. Bir sürü nedeni olabilir. Bence bi kan testi yaptır. 🤷‍♀️

Sadece 2 gün. Onun dışında uydum. Ama çok yedim. Neyse tekrar vereceğim inşallah.
O zaman fazla almamişindir cnm
Gece yemesi direk kilo yapiyor

Bende tekrar basladim bakalim 😬
En geç 8 den sonra bisey yememeye calisacam
Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme yoktur onun başka belirtileri de olur benim ki kas yorgunluğu akşamları bisey yemiyorum yatarken su icip çok ac yatıyorum ikindileyi spir yapıyorum gece de 3 4 kez çocuğu emziriyorum yordu beni ağır geldi hala halsizim kuru meyve yedim yeşilçay ile takviye kullanmaya başladım insallah kısa surede etki eder
Salı gününe de randevu aldım dahiliyeye gideceğim
Geçmiş olsun cnm

Aksam yemegimi yemiyorsun, kaç ta kapatiyorsun günü

O zaman fazla almamişindir cnm
Gece yemesi direk kilo yapiyor

Bende tekrar basladim bakalim 😬
En geç 8 den sonra bisey yememeye calisacam

Geçmiş olsun cnm

Aksam yemegimi yemiyorsun, kaç ta kapatiyorsun günü
Çalışmak diye birşey yok. Yeme gerçekten insan alışıyor. Aklına yemek gelmiyor bir sure sonra. Sigarayı ilk bıraktığım 1 yıl aklıma gelirdi. Şimdi hiç gelmiyor. Yani bu bağımlılık hemen bitmez canım. 🤩

Güncellemem gerek. 170 boyundayım, 91,8 kiloyum( sabah tartıldım) 33 yaşındayım. 6,5 aylık bebeğim var. Emiyor, mama içiyor, ek gıda alıyor. Diyet yapmamın tam zamanı aslında
Benim başladığım kilodasin. Aynı boydayiz. Bebiş az daha büyüsün istersen. Ama sonra başka mutlaka. 😘

Benim başladığım kilodasin. Aynı boydayiz. Bebiş az daha büyüsün istersen. Ama sonra başka mutlaka. 😘
Yaaa :KK68: bu kadar güzel bir sonuca ulaşmak kolay olmamıştır eminim :KK52: ne kadar sürede ve nasıl verdin? Hayatında beslenme ile ilgili alışkanlık haline getirdiğin şeyler nelerdir?
Ben bu yaşıma kadar hiç katı diyet yapamadım. Bunda da en azından hamurişi ve gece yemelerini azaltırsam kilo verebilirim. Bundan sonra yaptığım börekleri çörekleri eşime yedireceğim , kararlıyım :KK70:

Back
X