• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güncellemem gerek. 170 boyundayım, 91,8 kiloyum( sabah tartıldım) 33 yaşındayım. 6,5 aylık bebeğim var. Emiyor, mama içiyor, ek gıda alıyor. Diyet yapmamın tam zamanı aslında
Merhaba canım hoşgeldin 😌 umarım güzelce verirsin kilolarını bende 94 ile gelmiştim şimdi 10kiloo gitti bile 🤩

Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirme yoktur onun başka belirtileri de olur benim ki kas yorgunluğu akşamları bisey yemiyorum yatarken su icip çok ac yatıyorum ikindileyi spir yapıyorum gece de 3 4 kez çocuğu emziriyorum yordu beni ağır geldi hala halsizim kuru meyve yedim yeşilçay ile takviye kullanmaya başladım insallah kısa surede etki eder
Salı gününe de randevu aldım dahiliyeye gideceğim
Anladım canım. Gün içinde yeteri kadar protein, sebze, salata, glisemik indeksi düşük meyve tüket. Emzirince de daha da önemli oluyor bunlar. Bir de aşırı spor yapma kuzum. Belli bir sinir koy.

Merhaba canım hoşgeldin 😌 umarım güzelce verirsin kilolarını bende 94 ile gelmiştim şimdi 10kiloo gitti bile 🤩
Merhaba , hoşbuldum :KK3: Maşallah canım, çok güzel kilo vermişsin valla 🧿 ben 10 kilo versem eski kıyafetlerime yavaştan girebilirim 🙃 Senin de bebeğin küçük değil mi?Beslenme şeklin nasıl? Spor yapıyor musun? Ve 10 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Netin olmamasida kotu oluyor cok alismisiz evde olmasina
Kesinlikle çok kötü, 1,5 yıl önce taşındık şimdiki evimize. Halihazırda var olan internetimizi taşıyalım dedik . Port yok dediler taşımadılar, sonra kendileri iptal etti . Kendi hattımızın internetlerini artırdık biz de , o şekilde kullanıyoruz

O zaman fazla almamişindir cnm
Gece yemesi direk kilo yapiyor

Bende tekrar basladim bakalim 😬
En geç 8 den sonra bisey yememeye calisacam

Geçmiş olsun cnm

Aksam yemegimi yemiyorsun, kaç ta kapatiyorsun günü
Saol canım öglen yemiyorum akşam yemeğini de 5 6 gibi yiyorum az yiyorum sabaha kadar başka bisey yemiyorum akşam falan yani sabah da 10 11 arası yapıyorum kahvaltıyı

Kesinlikle çok kötü, 1,5 yıl önce taşındık şimdiki evimize. Halihazırda var olan internetimizi taşıyalım dedik . Port yok dediler taşımadılar, sonra kendileri iptal etti . Kendi hattımızın internetlerini artırdık biz de , o şekilde kullanıyoruz
Bizde gecen yaz koye gittik kendi paketlerimiz yetmedi internet baglattik🙈🙈

Back
X