• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

menüm
sabah 10.00 peynirli salamlı yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin
12.00 kremalı nescafe
15.00 bir portakal bir mandalina bir avuç badem
17.30 civarı fırında tavuk biraz patates ve 2 dilim tam buğday ekmeği
adım 8.200 de kaldı çocuk hasta çok yürüyemedim tam istediğim gibi
bir de hafta sonu su ne içtim hatırlamıyorum
ve bolca ev temizliği, çocukla yuvarlanmacalar
@Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Çok geçmiş olsun miniğe

Yok yok, Allah korusun.
3 ay önce ben 75 kiloyken buluştuğum ve sohbet boyunca 'kilo vermekte ne kadar kararlı olduğumu!' anlattığım arkadaşım Ankara'ya geliyormuş, haftaya buluşalım dedi..:KK14:
Hile yapiciz. :KK62:
Bak hemen bir korse buluyorsun. Gitti iki beden. Bir de siyahın ellerine teslim olduk mu bu iş tamam. Soğukta kat kat giyinince çok belli olmaz. Dombilim yüz hatlarını zayıf gösteren makyaj hilelerini de sen bul. Ben makyaj yapmayı bilmiyorum. :cool:

Hoşbuldum canım :KK3:

İnşallah canım devam et, ipin ucunu kaçırınca kiloları geri alıyorsun .
Ben de acayip gaza geldim 🙃 yarın Pazartesi, diyete başlama günü 😬
Hoş geldiniz. Hafta sonu bilgisayar açmak zor olduğu için anca fark edebildim :rolleyes:

kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
tam salya sümük hasta oğlum burnunu temizleyip durduk
öksürüyor da, işte ciğerlere indi mi ya da iner mi çok onu anlayamıyorum bir hırıltı yok gibi, ateş de yok gerçi off
cold mixle bir damla verdi eczacı kadın, şansa pazar her zamanki eczacımız açıkmış ama bilemedim.
annemle durum şimdilik iyi Elhan Elhan

Kilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum😂
Cuma 66,9
Bugün👇

Eklentiler

• 42B4805C-C04D-4FC5-BBA7-5260340C86CF.webp
    42B4805C-C04D-4FC5-BBA7-5260340C86CF.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
öksürüyor da, işte ciğerlere indi mi ya da iner mi çok onu anlayamıyorum bir hırıltı yok gibi, ateş de yok gerçi off
cold mixle bir damla verdi eczacı kadın, şansa pazar her zamanki eczacımız açıkmış ama bilemedim.
Geçmiş olsun canım 🙏

Günaydın canım 🥰
Günaydın ablacim ♥️
Gecmis olsun canim :(
ben tartıldım 57 kilo çıktım yaa neden öyle oldu anlamadım canım sıkıldı
o kadar da tüm gece ayaktaydım ama uykusuzluktan mı veremedim ne oldu görücez cumaya :KK43:
Uykusuzluk odem yapmis olabilir canim ama artin cok degil cumaya eksiler gelir♥️
Kilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum😂
Cuma 66,9
Bugün👇
Güzel eksi tebrik ederim ablacim🤩

Hile yapiciz. :KK62:
Bak hemen bir korse buluyorsun. Gitti iki beden. Bir de siyahın ellerine teslim olduk mu bu iş tamam. Soğukta kat kat giyinince çok belli olmaz. Dombilim yüz hatlarını zayıf gösteren makyaj hilelerini de sen bul. Ben makyaj yapmayı bilmiyorum. :cool:
Vallahi hiç kimse için o korsenin içine sıkışamam, yerim 2 laf kalkarım. Belki hırslanırım, işe yarasın bu durum bari. Makyajda düğünden düğüne belki rimel + ruj, rimeli de kirpiğimden çeke çeke 10 dakikada yok ederim zaten :21:

Canım eğer müsaade ediyorsa burun banyosu yaptırırsan bütün sinüsleri boşaltır. Çocuklar için eczanede satılan kitler var. Burnu temiz tutmak çok önemli.

Back
X