Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablacimGunaydinnnnnnnnnn
Hepimiz için Cok cok güzel mutlu bi hafta olsun insallahhhhh
Sabah devlet dairesinde bi işim vardi oraya gittim
Burda aşı gecerliligini 3 aya indirdiler
Benim 6 ayi gectigi icin içeri almadilar, test yaptirmam gerekiyormus
Ben sadece restorantlar için gecerli saniyordum
Her gün yeni kural cikiyor![]()
Canimmmmm
Günaydın canımGunaydinnnnnnnnnn
Hepimiz için Cok cok güzel mutlu bi hafta olsun insallahhhhh
Sabah devlet dairesinde bi işim vardi oraya gittim
Burda aşı gecerliligini 3 aya indirdiler
Benim 6 ayi gectigi icin içeri almadilar, test yaptirmam gerekiyormus
Ben sadece restorantlar için gecerli saniyordum
Her gün yeni kural cikiyor![]()
Hiç hamama gitmedimDüşündüm taşındım biraz da kaşındım. Yarın hamama gitmeye karar verdim.
Var mı bana takılmak isteyen.Yarım kilo kiri birakip gelelim. Şöyle bir köpük masajıyla kendimize gelelim. Pammik gibi olak
![]()
Bazi yerlere girebilmek icin aşı süresi 3 ayi gectiyse hizli test gerekiyor cnmGünaydın canımDileklerin için amin
Şimdi test mi yapacaklar burada belirti olmayınca yapmıyorlar. Hem iyi hem kötü.
Tatlim çok teşekkür ederim. Hepimize geçsin bu enerji inan kendimi zorluyorum yoksa hayat sıkıcı. Allah hepimizi esirgesin olumsuzluklardan.Canimmmmm
Biraz geçmişe baktim
Senin enerjine cok imreniyorum, tuu tuuu maşallah
Bu ara ağrılardan pek keyfim yok
Adamlar işini şansa bırakmıyor dikkatliler önlemlerini alıyorlar.Bazi yerlere girebilmek icin aşı süresi 3 ayi gectiyse hizli test gerekiyor cnm
Burda Pcr testi, hizli test pozitif ciktiysa yapiyolar
Afiyet olsun ablacimPazar Menüm
12.00 civari
1 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tutam dereotu
1 sandwich ekmegi
17.30
1 tb patlican yemegi
Yogurt, salatalik
1 sandwich ekmegi
19.30
Bikac tane toffifee
Afiyet olsun canımPazar Menüm
12.00 civari
1 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tutam dereotu
1 sandwich ekmegi
17.30
1 tb patlican yemegi
Yogurt, salatalik
1 sandwich ekmegi
19.30
Bikac tane toffifee
bu bir guzel başlangiç olacak insaDüzelir mwrak etme sakın
ne guzel tarifAfiyet olsun canımtoffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir bardak sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.
Çok geçmiş olsun.
Benim kilom hep göstergede yazıyor yakaç çıktın yaa
bir de ben senin kilonu sanırım görmedim hiç tam bir sır perdesi![]()
Allah rahmet eylesin.Fatma Girik bu sabah vefat etmiş,mekanı cennet olsun nurlar içider uyu büyük usta.
2 mi?
Aynen canım uzaklaşma buradan.En sevdiğim halim en kararlı halim .. bu aralar kendimi sevmiyorum sanırımEki Görüntüle 2994480
Cordelia
Zipzip-
bugunden itibaren ne yediysem yazıcam gidişat hiç iyi değil![]()
Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam.Bazi yerlere girebilmek icin aşı süresi 3 ayi gectiyse hizli test gerekiyor cnm
Burda Pcr testi, hizli test pozitif ciktiysa yapiyolar
sağolasın kuzum@aytozuvegece tatlım çok geçmiş olsun. sana veeceboce ye Allah şifa versin.
başka yoktu de mi covid li![]()