• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydinnnnnnnnnn

Hepimiz için Cok cok güzel mutlu bi hafta olsun insallahhhhh 😍😍😍😍

Sabah devlet dairesinde bi işim vardi oraya gittim
Burda aşı gecerliligini 3 aya indirdiler
Benim 6 ayi gectigi icin içeri almadilar, test yaptirmam gerekiyormus 😐
Ben sadece restorantlar için gecerli saniyordum
Her gün yeni kural cikiyor 😐

Gunaydinnnnnnnnnn

Günaydın ablacim ♥️

Gunaydinnnnnnnnnn

Günaydın canım 💙 Dileklerin için amin :dua::dua:
Şimdi test mi yapacaklar burada belirti olmayınca yapmıyorlar. Hem iyi hem kötü.

Düşündüm taşındım biraz da kaşındım. Yarın hamama gitmeye karar verdim. :süslü:
Var mı bana takılmak isteyen.:confused: Yarım kilo kiri birakip gelelim. Şöyle bir köpük masajıyla kendimize gelelim. Pammik gibi olak :sus:
Hiç hamama gitmedim 😅

Günaydın canım 💙 Dileklerin için amin :dua::dua:
Şimdi test mi yapacaklar burada belirti olmayınca yapmıyorlar. Hem iyi hem kötü.
Bazi yerlere girebilmek icin aşı süresi 3 ayi gectiyse hizli test gerekiyor cnm

Burda Pcr testi, hizli test pozitif ciktiysa yapiyolar

Canimmmmm 😍😍😍😍
Biraz geçmişe baktim 😁

Senin enerjine cok imreniyorum, tuu tuuu maşallah 😍😍😍😍
Bu ara ağrılardan pek keyfim yok
Tatlim çok teşekkür ederim. Hepimize geçsin bu enerji inan kendimi zorluyorum yoksa hayat sıkıcı. Allah hepimizi esirgesin olumsuzluklardan. :dua:
Ağrılar soğuklardan mi oluyor? Kosusturup duruyorsun Allah kolaylık versin. Sağlık olsun diyoruz da o da kolay kolay olmuyor bir yerden bir şey çıkıyor. Yoğunluğunun içinde kendini ihmal etme.
Tekrar tekrar -fırsatını bulduğunda- kontrollerini yaptır niye oluyor bu ağrılar? Dizlerinde sorun vardı değil mi? Oranın sıvısını artıracak ilaçlar var. Kullanıyor musun bilmiyorum.

Pazar Menüm

12.00 civari
1 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
1 tutam dereotu
1 sandwich ekmegi

17.30
1 tb patlican yemegi
Yogurt, salatalik
1 sandwich ekmegi

19.30
Bikac tane toffifee
Afiyet olsun canım 💙 toffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir çay bardağı sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım 💙 toffie ney gi...tatlı bisküvi falan mı?
Atıştırmalık yeni bir tarif buldum. Hemen anlaticam yapımı çok kolay.
200 gr sarı tuzsuz leblebiyi öğütuyorsun.İcine akşamdan çekirdeğini çıkardığın islattigin altı hurmayı ve bir bardak sütü ekleyip karıştıriyorsun. Elinle oval köfte gibi şekil verip benmari usulü erittigin bitter çikolataya bulayıp buzdolabında 15 dakika kadar bekletiyorsun.
Al sana tatlı krizine çare. Ben yapacağım. Toffi moffi boş ver canım. Acilen seni zayiflatmamiz lazım. Menün çok güzel. ( Sandviç ekmegin sağlıklı undan yapılmışsa süper) ağrıların kilo kaynaklı da olabilir. Ben beş kilo alınca merdiven çıkarken dizim ağrıyordu . Şimdi yok denecek seviyeye geldi tam geçmedi ama.
ne guzel tarif 🌟

Kızlar covid olduk. Ailecek dün kötüydük. Şükür bugün biraz iyiyiz.

ugurbocuuu ugurbocuuu Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Çok geçmiş olsun. 😔
kaç çıktın yaa
bir de ben senin kilonu sanırım görmedim hiç tam bir sır perdesi :KK70:
Benim kilom hep göstergede yazıyor ya
Fatma Girik bu sabah vefat etmiş,mekanı cennet olsun nurlar içider uyu büyük usta.
Allah rahmet eylesin.
Bak 2 tane yaşlı kadınız şurada,bir ben bir Elhan Elhan hocam hırs tavan bizde beklerizsenide :KK70:
2 mi? 🙈
En sevdiğim halim en kararlı halim .. bu aralar kendimi sevmiyorum sanırım 😔Eki Görüntüle 2994480
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-

bugunden itibaren ne yediysem yazıcam gidişat hiç iyi değil 😔
Aynen canım uzaklaşma buradan.
Bazi yerlere girebilmek icin aşı süresi 3 ayi gectiyse hizli test gerekiyor cnm

Burda Pcr testi, hizli test pozitif ciktiysa yapiyolar
Asi olanlar da hasta olduğuna göre saçma sapan kural. Bizim iş yerine x-ray cihazı aldılar. İşyerine girerken ondan geçmemiz gerekiyordu. Ama arabamla geldiğim günler geçmeme gerek yoktu. Hayatımda bu kadar s**** Kural görmedim. İnsan kaynaklarına da mail attım ben o cihazdan geçmem diye. Misafirler bile eğer araçla gelirlerse cihazdan geçmiyordu. Kuralcı bir insanımdır , kurallara çok uyan bir insanımdır ama saçma ve mantıksız olan kurallara hiç uymam. 🤷‍♀️

Back
X