• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tam istediğim gibi bilgiler. Teşekkürler.♥️♥️♥️ O zaman şimdilik almayayım. Evde 2 kuş var. Zaten kararsızım. Arada eve alıyorum kediyi. Normalden bahçede bakıyorum. Çok sevdim ama bahçede durmuyor. Bırakınca gidiyor. Seslenince ya da beni görünce geliyor. Ortalıktan kaybolmasa böyle iyiyiz. Hem özgür hem arada misafir oluyor. Bakalım nasıl olacak. 😘 Hava çok soğuk kıyamıyorum. Yaz olsa doğal ortamda kalsın derim.
aynen ben de kıyamıyorum ama eve aldığında mutlaka aşılarını yaptırmak gerekiyor.
parazit taşıyorlar çünkü.
aslında yemek/ su koysak dışarı, bir de minik kedi evi gibi bir şey koysak donmalarını vs önlemiş oluruz.
hatta o kedi evinin içine battaniye gibi ısıtan şeyler konulduğunda yetiyor da artıyor.
gerçekten doğal ortamları sokak onların.
ama bizim de insanlar olarak görevlerimizi yapmamız lazım.

Valla yaa dünden beri aklımda vazgecirtin benii🥴
dur verirsin vücut duraklama devrine geçmiştir.

al al, benim de hedef 54

valla emzirme bu kadar ekmeğe kilo verdirir mi bilmiyorum :KK70: ama vücut o sayıda ekmeğe alışm ışsa tabi bu dilimlerde açlık çekiyor olabilir :KK70:

kız artık yavaştan başlama hızlı hızlı başka kaç gündür yoksun

memeler fora diyorum yaaa, yani ne bileyim belki yeni yaptırdılar herkese göstermek istiyorlar da olabilir tabi :KK70:
Neyse hafızamdan sildim o görüntüleri 🤣
Sende haklısın öyle hiç tatlı krizlerim olmadığı için belki etkili olur diye düşündüm😂😂

Bende öyle seviyorum Perşembe günü yapar bir tane yersin olmadı ertesi gune😎
Yeme diyin banaa etme eyleme diyin zaten spor da yok😤🤭
Bir daha gitmem zaten👻

yani benim kendiminkinden bile midem bulanır ki :D
bir de ne bileyim ortak alan saçmalık yani, illaki dökülür eder bulaşır falan...
meme görmek iyiymiş bunun yanında en azından sadece görüntüde kirlilik

aynen ben de kıyamıyorum ama eve aldığında mutlaka aşılarını yaptırmak gerekiyor.
parazit taşıyorlar çünkü.
aslında yemek/ su koysak dışarı, bir de minik kedi evi gibi bir şey koysak donmalarını vs önlemiş oluruz.
hatta o kedi evinin içine battaniye gibi ısıtan şeyler konulduğunda yetiyor da artıyor.
gerçekten doğal ortamları sokak onların.
ama bizim de insanlar olarak görevlerimizi yapmamız lazım.
2 tane kedi evi var. Birinde 2 kedi birlikte kalıyor. Diğerine girmiyorlar. Mama su günlük veriyorum. Atarım gün içi resim. 5-6 tane kedi bakıyorum sokakta. Çok zor şartlarda yaşıyorlar. Arabalar sıcak ayrı soğuk ayrı yemek derdim şiddet uygulayan insanları vs. Doğal ortamları korkunç olmuş. Herkes kovuyor. Ne kediye ne kuşa kimsenin tahammülü yok. Her yeri kapladık. Hayvanlara yer bırakmadık. 😔

yani benim kendiminkinden bile midem bulanır ki :KK70:
bir de ne bileyim ortak alan saçmalık yani, illaki dökülür eder bulaşır falan...
meme görmek iyiymiş bunun yanında en azından sadece görüntüde kirlilik
Aynen canım edep yahuuu

Valla yaa dünden beri aklımda vazgecirtin benii🥴

Yeme diyin banaa etme eyleme diyin zaten spor da yok😤🤭

Bir daha gitmem zaten👻
o aklındaki tartı şimdi yavaşça yere bırak tatlım
yediklerine say
sanki hiç yemedin mi ki tart
ben öyle diyorum kendime hep
şimdiye kadar her canım istediğinde yedim
ne zaman istersem yine yiyebilirim. şimdi yememeyi tercih ediyorum de