• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çekti ya ...ne güzel yapmışsın. Yürüyüşe gidip geleyim ben de yapicim işte @ugurbocuuu yapak mi beraber. Şöyle kaptan kaptan karşı karşıya geçelim sallayalim totoşlari :KK76::KK76:
Hocam en son kardioda karar kıldım diğeri zorladı güzelde takip edemedim olduğu kadarıyl yaptım zumbayıda.
Bak bunu yaptım kardio çok rahat oldu.

Ay ben hep oynarım kız bana en güzel ter atma yöntemi çok güzel kalori yaktırıyor
Yapalım.bari hadi
Acayip kalori yaktırıyor zumbada denedimde takip edemedim hreketleri ezbere almak lazım kıvıracaz bolcana :21:

Denizde daha çok var bikinililer oraya kimse bir şey demiyor hamama gelince abdest :KK62:
Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlar 🤬ablaaa valla gözümün önüne geldi 🤮🤮🤮

Güne sporla başlaman ne güzel. :KK60::21:Yansin kaloriler :KK9:
Ne uzun yılalrdır spor yapmamıştım hocam,bu topiğe gelinceiyikşde gelmişim spor aşkım gün ışığına çıktı.:KK200:
Hala sağ kürek kemiğim tutmuyor,eşimde diyor sağ tarafına dönemiyorsun diye.
Valla abla ne bir eksik ne Bir fazla diyorum.
Tahmin ediyorum vardır böyle dengesiz insanlar

Abla en azından denizdekiler özel bölgelerini kapatıyorlar.hamamdakiler bütün kıl tüy işlerini yapıyorlar 🤬ablaaa valla gözümün önüne geldi 🤮🤮🤮
Yok artık iyice abartmışlar. Benim gittiğim yerde kabinlerin perdeleri vardı.Bahsettigin öyle hamamlara gidilmez zaten. Travma yaşamışsin sen.

Back
X