- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Çayımız geldi. Afiyet olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çayımız geldi. Afiyet olsun.
o yediğin ekmekler nereye gitti yaaaEki Görüntüle 2995423 fotomu eklimbacaklar çok iyi durumda üst kısmım kilolu
onu eritmek için egzersizler yapıyorum
Valla güzel olur canım
Ben bu ortamların hastasıyım.
aynen katılıyorum canım sana ayyynenBı piknik yapıyorlar her tarafı mok edip gidiyorlar. Ama kedi pismiş. Sen çok temizsin. Yazın sahile gidilmiyor. Belediye temizleyene kadar her taraf çöp. Neyse sakın olayım. Allah hepsini ıslah etsin.![]()
Teşekkür ederim cnmHergün 100 mekik çek 1 ayda etkisini görürsünbacaklar ince maşallah
İki ayda senin işin tamam.Eki Görüntüle 2995435 özellikle sırt yaglarım var ne yazık Kı![]()
Hangi gari yitti tatlım
Müge Anlı' ya haber edek bulsun
Sonra da zayıflatak![]()
Şaka miydi iyi iyişaka olarak şeettim yauwww![]()
ayy masallahhhEskişehir deyim canım ev hanımıyım 16 yaşında kızım var Şubat'ta 17 olacak![]()
Valla sınırım belli en fazla şimdiye kadar 70 gördüm oda hamilelikten onun dışında çok almıyorum benim gögüsler büyük birde aldığım kilolar sırtımda yağ oldu o yaglarımı eritirsen sıkıntı kalmıyor göbeğim bu haliyle gözüme hiç batmıyor sırtım kadaro yediğin ekmekler nereye gitti yaaa
ben yesem o ekmekleri ohooooo
vinçle kaldırırlardı beni kesin
maşallahın var
Kiz evlat annelerini her zaman düşünürkızım pasta yapmiş diyor ki anne içine kilo yapmayıcı krema koydum cok guzel olduEki Görüntüle 2995436
Geç gelen memnuniyet memnuniyet değildirayy masallahhhmemnun oldum
![]()
Eki Görüntüle 2995435 özellikle sırt yaglarım var ne yazık Kı![]()
Eline sağlık.kızım pasta yapmiş diyor ki anne içine kilo yapmayıcı krema koydum cok guzel olduEki Görüntüle 2995436
Süpersin canım. Hepsi gidecek. Çok güzel bir video var Bir bak istersen.
Günaydın canım.Gunaydinnnnn
Mutlu günler herkese
Dün başka sehirde bi işimiz vardi
Orasi belcikaya cok yakin, cikinca eşimle orda bi restoranta gittik.
Gittiğimiz yerde kahvalti yoktu
Saat erken olunca canim izgara vs. Istemedi
13.00 gibi 1 tane kiymali peynirli pide yedimyaninda bikac catal meze ve ayranla
Zipzip-
Dünkü menum bu cnm
Şükür arti olmamamisim
2 gün daha fazla dikkat edip güzel bi eksi görmek istiyorum![]()