• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- kaptanım nerdesin ses verr🧐
♥️♥️♥️♥️
Zipzip- Zipzip- kaptan da saatlerdir ortalarda yok. :işsiz:pastelfitle gayfe içmeye mi gittiler naptilar :KK51:
🤣🤣🤣
Zipzip- Zipzip- kaç kişi zayıfladı burada. Hemen ücret almaya baslayalim. 🤣🤣🤣 Biri sormuştu kimdi acaba ücret ödüyor muyuz diye? 🤣🤣🤣
Ben aç kalacağım ben spor yapacağım kadın 15.000 alacak. Yuh yani. Ben de diyetisyene gittim. Sağlıklı vereyim kontrol altında olsun. Ondan çok burası etkiliydi gerçi. Neyse verdik gitti. Ben de 9 ay falan gittim 4.000 TL verdim. 🙈
Gec kalmadik hemen kapiya yazayim ucretlidir diye🤣🤣
♥️♥️

merhaba kızlar dün menü yazmaya gelemedim şimdi yazayım
25.01.2022 menüsü

sabah
iki yağda yumurta
iki dilim ekmek
peynir zeytin
şekersiz çay

öğle
bir kase kara lahana çorbası
bir dilim mısır ekmeği

akşam
bulgur köftesi
yoğurt
bir dilim ekmek

su 1 litre spor yok

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

bazen bana da oluyor :KK48:
Evet işte o kişiye de cevap vermemiş oluyorum. Belki de yanlış anlaşılacak durum. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok güncelleme yaparken aradaki mesaj nasıl kaçıyor. Bu durum özellikle anlık iletileri okurken oluyor geçmiş yaparken olmuyor fazla. Bir de ben geçmiş yaparken bir tane mesaja aradan cevap verdiğim zaman benim yazdığım mesaj sayfanın sonuna geliyor ve sıralama değişiyor galiba onunla da ilgisi var
🙈🤷‍♀️

İyi akşamlar arkadaşlar🖐
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia ugurbocuuu ugurbocuuu

Screenshot_20220126-205730~2.png

İrade azim istek ve hevesle. Tabi bizim desteğimizle ve en önemlisi brokoli yoğurt salata ile. 🤣🤣🤣

Evet duydum bu olayları. 2 kuşum var. Biri erkek. Omzuma gelir "aşkım anneciğim bişey dicem nasılsın vs vs der" ona bir şey olursa ne yaparım bilmem. 😔

Heeee. 15.000 olur yakinda 20.000

Kendisini tebrik ederim. Ama 15.000 çok büyük para ve soygun.

🤣🤣🤣

Hayırlı olsun. Bizi bırakma. ♥️

Bunu unuttum. 😭

Yağlı kağıda koy bunu. Üzerine yesil, kırmızı biber zeytin, mısır fırında pisir. Mis gibi pizza. ♥️

Geçmişe gittti dönemedi kuzum. 😔

😭😭😭

Canım neyle seyahat ettiniz. Korona vs olmasın. Dikkat edin. Geçmiş olsun. ♥️

Belçikayi mi yeseydi. Yeter pide. 🤣🤣🤣

Ahanda bebiş.
Eki Görüntüle 2995688
Cok güzel ya 😍😍

Back
X