• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet işte o kişiye de cevap vermemiş oluyorum. Belki de yanlış anlaşılacak durum. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok güncelleme yaparken aradaki mesaj nasıl kaçıyor. Bu durum özellikle anlık iletileri okurken oluyor geçmiş yaparken olmuyor fazla. Bir de ben geçmiş yaparken bir tane mesaja aradan cevap verdiğim zaman benim yazdığım mesaj sayfanın sonuna geliyor ve sıralama değişiyor galiba onunla da ilgisi var
🙈🤷‍♀️

ay bana da çok oluyor o

menüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
sütlü kahve
15.00 tavuk şiş ve 3 yk bulgır pilavı
19.30 yarım dolma ve yarım bardak sütlü kahve (bunlar olmayacaktı ama dayanamadım 😔)
adımlarım 7binde tamamlayıp atıyorum
ben yine grip oluyorum yaaa artık inanamıyorum kendime; sanırım çocuktan bana geçti 😩😤😩😤
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan

menüm
sabah tost ekmeğine kaşarlı tost
sütlü kahve
15.00 tavuk şiş ve 3 yk bulgır pilavı
19.30 yarım dolma ve yarım bardak sütlü kahve (bunlar olmayacaktı ama dayanamadım 😔)
adımlarım 7binde tamamlayıp atıyorum
ben yine grip oluyorum yaaa artık inanamıyorum kendime; sanırım çocuktan bana geçti 😩😤😩😤
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
Geçmiş olsun canım bu seneki grip tam geçti derken yeniden nüksediyor dikkat et kendine 😘

ya bi insan tüm bir ay hasta olabilir mi yaa
31 aralıktan beri hastayım neredeyse :deli:
Benim cocuklar canim 🤷🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Eylülden beri sayamayacagim kadar hastalar. Ama şu son 1.5 aydir sadece arada bir hafta iyiydiler. Neyseki ateş, yogun öksürük, kusma ishal yoksa sorun yok benim için artik 😂

Benim cocuklar canim 🤷🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
Eylülden beri sayamayacagim kadar hastalar. Ama şu son 1.5 aydir sadece arada bir hafta iyiydiler. Neyseki ateş, yogun öksürük, kusma ishal yoksa sorun yok benim için artik 😂

he ben de çocuk için 2 haftada o mertebeye ulaştım valla 😂😂 ama gece çok çok çok kalktı ve benim de uykusuzluk artı diyetten bağışıklığım herhalde 1 kaldı 😂😂 sende kaç çocuk vardı? ben daha 1 de bittim, bayrağı kaldırdım. birden fazla çocuk diyen arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum 😂😂
Evde yürüdüm 🤭 Bizim kizla ilgilen, oyna , dans et, ev işlerine bi yandan yetiş filan böyle işte 🤱🏻
ama 19 bin diyor kız
dün ben evde hiç oturmadan 9küsür yaptım ama sen 19. yanş artı 10 bin adım 😂😂

gel kız beraber yiyelim ama kapya biber dolması

evet doktormuş onu başında yazdım
bir de doktor olmayan insta psikologlar vardı bir ara, hala var ve millet deli gibi para ödüyor bunlara.

ben veremem zaten öyle bir bütçem yok 😂😂
pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruz :KK70:

pahalı diyetlere para vereceğimize gider et, süt, meyve, kuru meyve, kuruyemiş vs alırız. onlar da dünya para. diyetisyene gidince hem ona hem bunlara para veriyoruz :KK70:

he bi de şu var
kadın bi menü yazdı atıyorum avokado badem sütü levrek bilmem ne haydii 3 ay bi 15 bin de ona harcadın etti mi 30 bin 😂😂

Back
X