• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çocuğunun en sevdiği ders edebiyat olan yok mu :KK14:
Abla sözel dersleri ile arası pek iyi değil 🤣 ama seni tanısa kesin edebiyatı da çok sever🥰
Afiyet olsun ablacim ♥️♥️

Merak ettirdigim için uzuldum abla 😔
Ama merak ettiginiz icinde sevindim♥️♥️♥️♥️♥️
Bak hele sevinmiş miş miş :sopa:sesleniyoruz tık yok düşündük aha bu kız bizi bırakıp gitti kim bizi yemek yememek için tutacak dedik.dun ben pasta börek derdine düştüm kızlar beni zor tuttu🥴neyse bu sana ders oldu 💪👩‍🏫

Abla sözel dersleri ile arası pek iyi değil 🤣 ama seni tanısa kesin edebiyatı da çok sever🥰

Bak hele sevinmiş miş miş :sopa:sesleniyoruz tık yok düşündük aha bu kız bizi bırakıp gitti kim bizi yemek yememek için tutacak dedik.dun ben pasta börek derdine düştüm kızlar beni zor tuttu🥴neyse bu sana ders oldu 💪👩‍🏫
Bildirim gelmiyor ki canim🥲🥲🥲

Olsun canim yaa
Bu arada dunku menünu yazmayi unutma olur mu😘😘
Hemen yaziyorum sonra kahvalti faslina gecicez 😅 en az 1 saat suruyor hazırlan yedir.

26 ocak menüsü
Sabah 10.30
Menemen
2 dilim ekmek
Peynir,kaşar, zeytin (az az hepsinden)
1 tk bal, 1 tk çikolata,
Çay

14.30
Nescafe
3 parça cikolata

15.45
1 kase yesilmercimekli corba

19.00
Yarim tabak patates yemeği
1 dlk ekmek
Domates salatasi
Yoğurt

evet yaa
bi de öncen bakınca basen yok
kalça dışarı doğru uzamış :KK70:
belim de kalın ama bence, gerçi bekarken vs de hiç 60 falan değildi
Bence 72 çok kalın değil toton'da büyük degil, benim 94 95 galiba küçük bile duruyor. Senin boyuna kıyasladığım zaman belki bir tık büyük duruyordur diye düşündum. Sen resim atmış mıydın Bir resim atta nasıl olduğunu hayal etmeye çalışmayalım görelim. 🙈

Edebiyat sevilir sevilmesi lazım hele işin içinde ben varsam :KK54:

Bence 72 çok kalın değil toton'da büyük degil, benim 94 95 galiba küçük bile duruyor. Senin boyuna kıyasladığım zaman belki bir tık büyük duruyordur diye düşündum. Sen resim atmış mıydın Bir resim atta nasıl olduğunu hayal etmeye çalışmayalım görelim. 🙈

dur çekip atarım müsait bi zamanda
öyle adam gibi boydan fotom yok hali hazırda

Back
X